Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Una petita eina que facilita la reutilització

08/01/2020

El clip-cup és una petita pinça que serveix per subjectar el got reutilitzable àgilment. Ja no caldrà tenir el got buit sempre entre mans, amb el clip es podrà dur còmodament: a la butxaca del pantaló, a la cinta de la bossa o de la motxilla, al coll aplicant el cordó, al cinturó o ronyonera...

 El clip-cup també té una altra funcionalitat important: identificar i diferenciar els gots per colors. El clip està disponible en 5 colors (verd, vermell, groc, verd, blau i negre) per tal de poder reconèixer i diferenciar un got del de la resta.

Aquest nou producte neix a Ecofestes amb l'objectiu d'ajudar a les entitats organitzadores a fer els seus esdeveniments més sostenibles. Amb el clip, Ecofestes posa a l'abast un producte molt econòmic que pretén incentivar i facilitar la reutilització del got durant els esdeveniments.

Augmentant la reutilització reduïm despeses i recursos, ja que minimitzem el nombre de gots necessaris. Amb una bona reutilització podem reduir el nombre de gots necessaris en funció del nombre de persones assistents, evitant costos de producció i de neteja dels gots innecessaris.Més informació: https://shop.ecofestes.com/ca/shop/productos/ver/92/

Destacats!

  • El servei de rentat d'Ecofestes va en augment!

    El servei de rentat d'Ecofestes va en augment!

    El rentat és la peça clau per a la reutilització dels gots, és vital perquè el cicle es renovi
  • Per què és important el plàstic lliure de Bisfenol?

    Per què és important el plàstic lliure de Bisfenol?

    El BPA està present en molts envasos i productes alimentaris. Des del 2017 aquest element està inclòs en la llista de substàncies altament alarmants per ser un disruptor endocrí (avalat per diferents estudis científics), però malgrat això la seva prohibició és mitigada. Davant d’això, tenim opcions de consum per poder evitar aquest element tòxic? Podem identificar aquells productes que portin BPA?

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.