(+34) 93 837 15 48
<< Tornar

Una petita eina que facilita la reutilització

08/01/2020

El clip-cup és una petita pinça que serveix per subjectar el got reutilitzable àgilment. Ja no caldrà tenir el got buit sempre entre mans, amb el clip es podrà dur còmodament: a la butxaca del pantaló, a la cinta de la bossa o de la motxilla, al coll aplicant el cordó, al cinturó o ronyonera...

 El clip-cup també té una altra funcionalitat important: identificar i diferenciar els gots per colors. El clip està disponible en 5 colors (verd, vermell, groc, verd, blau i negre) per tal de poder reconèixer i diferenciar un got del de la resta.

Aquest nou producte neix a Ecofestes amb l'objectiu d'ajudar a les entitats organitzadores a fer els seus esdeveniments més sostenibles. Amb el clip, Ecofestes posa a l'abast un producte molt econòmic que pretén incentivar i facilitar la reutilització del got durant els esdeveniments.

Augmentant la reutilització reduïm despeses i recursos, ja que minimitzem el nombre de gots necessaris. Amb una bona reutilització podem reduir el nombre de gots necessaris en funció del nombre de persones assistents, evitant costos de producció i de neteja dels gots innecessaris.Més informació: https://shop.ecofestes.com/ca/shop/productos/ver/92/

Destacats!

  • El servei de rentat de #gotsReutilitzables no s'atura mai!!!

    El servei de rentat de #gotsReutilitzables no s'atura mai!!!

    La Sala de Rentat de #gotsreutilitzables, no s'atura mai! En el darrer més hi han passat els gots del Zoo de Barcelona, de l'Ajuntament de Juneda, del festival Era de Llagostera, del Mercat de Música Viva de Vic... i aviat ja vindran de nou bruts els gots del REC stores!!!!

  • Nou espai informatiu sobre ecologisme i sostenibilitat

    Nou espai informatiu sobre ecologisme i sostenibilitat

    Des d'Ecofestes hem impulsat aquest projecte de divulgació i informació dins l'àmbit temàtic de l'ecologisme i la sostenibilita per a poder aportar reflexions, consells, dades, anàlisis i eines i així prendre consciència de la necessitat de preservar el medi ambient.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.