Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Vic ens ha fet vibrar!

22/09/2016

Ecofestes, celebra la correcta implantació del sistema de gots reutilitzables a Vic en el transcurs del Mercat de Música Viva de Vic.

En la passada edició del 2015 l'espai Sucre va servir també com a prova pilot per a l'implantació del sistema de gots reutiltizables, repartint-ne més de 6500, sent un èxit en el desenvolupament de la prova.

Així, durant tots els concerts del MMVV 2016 a 34 barres de la ciutat i en els diversos espais del festival s'han repartit més de 20.000 gots reutilitzables, i incorporant també màquines H2GO (màquines que permeten esclarir el got i esborrar l'olor o el sabor de la beguda anterior) a diversos punts del festival.

Amb la implantació dels gots en un esdeveniment com el MMVV s'ha aconseguit estalviar més de 450 kg de plàstic, i contribuir al fet que els espais del festival i de l'entorn quedin nets i lliures de residus plàstics, ajudant a gestionar millor els residus i a fer-ho de forma més ràpida.

Cada dia són més, els esdeveniments que volen sumar-se a implantar el sistema de gots reutilitzables, i repensar un model de festa més respectuosa amb l'entorn i ecològicament sostenible.

Destacats!

  • Sant Narcís, Girona 2012

    Sant Narcís, Girona 2012

    Fins el dia 4 de Novembre Girona gaudirà de les Fires de Sant Narcís, sense cap mena de dubte, una de les festes més esperades del calendari festiu català i a Ecofestes tenim la satisfacció d’aportar-hi els 80.000 gots que s’utilitzaran en els concerts que es faran durant tots aquests dies a la Devesa.
  • Festival Surf Music & Friends

    Festival Surf Music & Friends

    Torna el Festival Surf Music & Friends després de 2 anys a València el 9, 10, 11 i 12 de juny, el segon any que opten per una alternativa sostenible amb els nostres gots reutilitzables personalitzats, cuidant així del medi ambient evitant contaminar-lo amb plàstics d'un sol ús.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.