Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Aquest cap de setmana marxem cap a la Festa Major de Sant Cugat i també a la de Rubí!

26/06/2019

Ecofestes estarà a Sant Cugat i a Rubí fent la gestió integral del got reutilitzable durant la Festa Major. En el cas de Sant Cugat, Ecofestes posarà a disposició de les assistents 5 punts de retorn del got i plat reutilitzable i dos d'ells (Espai de la butifarrada i CPA) també faran el servei de venda d'aquests utensilis.

Enguany serà el tercer any que Ecofestes realitzarà la gestió dels utensilis reutilitzables per la Festa Major de Sant Cugat i s'espera obtenir els mateixos bons resultats que en les edicions passades: una taxa de recuperació situada al voltant del 80% en el cas dels gots i del 85% en el cas dels plats. Per aquests dies, Ecofestes posarà a disposició del públic 25.000 gots genèrics de lloguer i 3.000 plats i coberts reutilitzables de l'Ajuntament de Sant Cugat.

Per altra banda, a la Festa Major de Rubí, Ecofestes oferirà un punt de retorn permanent a l'espai Escardívol i també farà distribució i recollida a la Plaça Salvador Allende i Plaça Clavé.

Enguany es posarà a disposició 34.000 gots reutilitzables personalitzats per abastir les festes de Rubí. En aquesta segona edició, s'espera que hi hagi una bona acollida del got reutilitzable i se superi la taxa de recuperació que en l'edició passada va ser del 57%.

La Gestió Integral d'Ecofestes compren tota la gestió del got reutilitzable, des de la seva producció fins a la recuperació d'aquest. Així doncs, nosaltres produïm els gots mínims necessaris i els distribuïm de la manera més eficaç. Utilitzem el sistema de lloguer per dipòsit retornable per recuperar el màxim de gots i un cop recuperats, els rentem per a nous usos durant el mateix esdeveniment o per a futurs.

El nostre objectiu és fer-ho fàcil i el màxim sostenible possible!

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.