Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
(+34) 93 837 15 48
<< Tornar

El servei de rentat de #gotsReutilitzables no s'atura mai!!!

25/10/2017
En el darrer més hi han passat els gots del Zoo de Barcelona, de l'Ajuntament de Juneda, del festival Era de Llagostera, del Mercat de Música Viva de Vic... i aviat ja vindran de nou bruts els gots del REC stores!

El REC store fa anys que utilitza el nostre servei. Els seus gots, fabricats per nosaltres fa anys, un cops utilitzats en cada edició, retornen a les nostres instal·lacions per a ser rentats i guardats fins a la propera. D'aquesta manera el festival no necessita fabricar nous gots en cada edició, cosa que suposa un estalvi econòmic i mediambiental molt gran.

Altres clients, com l'ajuntament de Juneda, ens fa arribar els seus gots bruts cada vegada que organitzen una activitat. Un cop nets i encaixats de nou els hi retornem a punt per tornar a ser utilitzats.

Ells són bons exemples sostenibles a seguir! Ells utilitzen, renten i reutilitzen els #gotsecofestes tants cops com sigui necessari.

Destacats!

  • La gira d'Alejandro Sanz ja té got reutilitzable!

    La gira d'Alejandro Sanz ja té got reutilitzable!

    La gira d'Alejandro Sanz a l'estat espanyol serà una mica més sostenible amb els gots reutilitzables dissenyats especialment per a #LaGira. 
  • Nou espai informatiu sobre ecologisme i sostenibilitat

    Nou espai informatiu sobre ecologisme i sostenibilitat

    Des d'Ecofestes hem impulsat aquest projecte de divulgació i informació dins l'àmbit temàtic de l'ecologisme i la sostenibilita per a poder aportar reflexions, consells, dades, anàlisis i eines i així prendre consciència de la necessitat de preservar el medi ambient.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.