Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

El servei de rentat de #gotsReutilitzables no s'atura mai!!!

25/10/2017
En el darrer més hi han passat els gots del Zoo de Barcelona, de l'Ajuntament de Juneda, del festival Era de Llagostera, del Mercat de Música Viva de Vic... i aviat ja vindran de nou bruts els gots del REC stores!

El REC store fa anys que utilitza el nostre servei. Els seus gots, fabricats per nosaltres fa anys, un cops utilitzats en cada edició, retornen a les nostres instal·lacions per a ser rentats i guardats fins a la propera. D'aquesta manera el festival no necessita fabricar nous gots en cada edició, cosa que suposa un estalvi econòmic i mediambiental molt gran.

Altres clients, com l'ajuntament de Juneda, ens fa arribar els seus gots bruts cada vegada que organitzen una activitat. Un cop nets i encaixats de nou els hi retornem a punt per tornar a ser utilitzats.

Ells són bons exemples sostenibles a seguir! Ells utilitzen, renten i reutilitzen els #gotsecofestes tants cops com sigui necessari.

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.