Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Brindem per un nadal més sostenible amb la nova copa reutilitzable EChamp!

10/11/2022
Durant les dates de Nadal, es produeixen molts residus. Els residus de paper, els envasos i plàstics lleugers d'un sol ús van en augment, ja que moltes vegades no podem abastir el grans dinars i sopars amb la vaixella i copes de casa o de la nostra entitat.

Ecofestes presentem una nova copa reutilitzable ideal per reduir residus durant aquestes dates. Dissenyada amb propilè homopolímer, la copa EChamp és una copa per a begudes espumoses i cava. El seu disseny elegant i robust, està fet per augmentar al màxim la seva vida útil. Com tots els nostres gots reutilitzables no conté Bisfenol A (BPA) i és 100% reciclable gràcies a la seva fabricació amb polímer pur.

Transparents o opaques, les copes EChamp són perfectes per gales, fires de degustació, àpats nadalencs i festes d'empresa. Aprofita per adquirir-les amb un 10% de descompte fins al 12 de desembre! Les pots personalitzar amb serigrafia amb el teu disseny o consultar el nostre catàleg de dissenys festius genèrics, on trobaràs un apartat especial per a copes.

Brindem per unes festes sostenibles!

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.