(+34) 93 837 15 48
<< Tornar

Cap burilla al terra! Utilitza el cendrer portàtil

07/06/2018


Dins l'àmbit domèstic i del nostre quotidià, la burilla de cigar és un dels residus més tòxics i contaminants que podem generar, el qual no té cap forma efectiva de tractament.


Per tant, és molt important no apagar i llançar el cigarret a terra. Cal abocar-lo sempre als cendrers o paperers condicionades per aquest residu. Segons dades de la Plataforma "No més burilles al terra", a Barcelona es llencen a terra més de 500.000 burilles per dia, representant així el 33,3% de les escombraries de la ciutat.

Una altra de les mesures que diverses organitzacions estan potenciant és que les persones fumadores portin a sobre un cendrer portàtil on poder emmagatzemar les seves burilles o el repartiment de cendrers individuals en espais naturals com són els cendrers cònics de les platges.


En aquest sentit, Ecofestes ofereix cendrers portàtils reutilitzables i personalitzables amb tres zones d’impressió. Es pot escollir entre quatre colors i la comanda mínima és de 100 unitats.

Més informació a https://shop.ecofestes.com/ca/shop/productos/ver/164/

Destacats!

  • NEW!! Cantimplora personalitzable i reutilitzable 

    NEW!! Cantimplora personalitzable i reutilitzable 

    La cantimplora d'alumini reutilitzable de 40 cl permet portar de manera pràctica i còmoda la beguda
  • Sant Narcís, Girona 2012

    Sant Narcís, Girona 2012

    Fins el dia 4 de Novembre Girona gaudirà de les Fires de Sant Narcís, sense cap mena de dubte, una de les festes més esperades del calendari festiu català i a Ecofestes tenim la satisfacció d’aportar-hi els 80.000 gots que s’utilitzaran en els concerts que es faran durant tots aquests dies a la Devesa.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.