Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Cap burilla al terra! Utilitza el cendrer portàtil

07/06/2018


Dins l'àmbit domèstic i del nostre quotidià, la burilla de cigar és un dels residus més tòxics i contaminants que podem generar, el qual no té cap forma efectiva de tractament.


Per tant, és molt important no apagar i llançar el cigarret a terra. Cal abocar-lo sempre als cendrers o paperers condicionades per aquest residu. Segons dades de la Plataforma "No més burilles al terra", a Barcelona es llencen a terra més de 500.000 burilles per dia, representant així el 33,3% de les escombraries de la ciutat.

Una altra de les mesures que diverses organitzacions estan potenciant és que les persones fumadores portin a sobre un cendrer portàtil on poder emmagatzemar les seves burilles o el repartiment de cendrers individuals en espais naturals com són els cendrers cònics de les platges.


En aquest sentit, Ecofestes ofereix cendrers portàtils reutilitzables i personalitzables amb tres zones d’impressió. Es pot escollir entre quatre colors i la comanda mínima és de 100 unitats.

Més informació a https://shop.ecofestes.com/ca/shop/productos/ver/164/

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.