(+34) 93 837 15 48
<< Tornar

Carnavals #Sostenibles 2018

08/02/2018

Cada cop són més les festes de carnestoltes, d'arreu del territori, que faran servir els #gotsreutilitzables. Tant ajuntaments, com entitats i colles particulars, prenen la iniciativa de reduir els residus generats en les festes utilitzant els gots reutilitzables, entre altres mesures.


Enguany estaran presents al Carnestoltes de Solsona, al Carnaval de Sallent, a Vilanova i la Geltrú al Ball del Comparser amb la colla dels Falcons de Vilanova, al carnestoltes de Tossa de Mar, al Carnaval El Sympo de Llorenç del Penedès, al Carnaval de Sant Cugat, a Sant Feliu de Guíxols, al 32è Carnaval d'Agramunt, a Calafell, a Canet de Mar, a Vilafranca del Penedès o al carnestoltes d'Avinyó, entre molts d'altres!

Destacats!

  • Les competicions esportives de muntanya avancen cap a la sostenibilitat

    Les competicions esportives de muntanya avancen cap a la sostenibilitat

    Les competicions esportives a l'aire lliure ens permeten gaudir de la natura. Però aquestes activitats generen un impacte ambiental i cal reflexionar-hi per conservar i preservar l'entorn. Un dels aspectes que volem destacar és l'abocament de residus orgànics i inorgànics en el medi. Mitjançant la reducció, la reutilització i el reciclatge podem fer competicions més sostenibles.
  • Ecofestes ja té nova botiga en línia!

    Ecofestes ja té nova botiga en línia!

    Nova botiga online: més fàcil, còmoda i amb noves prestacions.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.