Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Clip-Cup® una petita eina que facilita la reutilització

13/07/2022

Ja han arribat les vacances i comencen les festes majors i festivals, però entre el moneder, el mòbil i el got reutilitzable ens falten mans per portar-ho tot! Per això a Ecofestes us ho facilitem amb la pinça Clip-Cup®, amb la que ja no caldrà tenir el got buit sempre entre mans.

 

Amb el clip es podrà dur còmodament: a la butxaca del pantaló, a la cinta de la bossa o de la motxilla, al coll aplicant el cordó, al cinturó o ronyonera... El clip està disponible en 5 colors (verd, vermell, groc, verd, blau i negre) que també en serveix per reconèixer i diferenciar un got del de la resta.

Amb el clip, Ecofestes posa a l'abast un producte molt econòmic que pretén incentivar i facilitar la reutilització del got durant els esdeveniments!

Destacats!

  • Festival Surf Music & Friends

    Festival Surf Music & Friends

    Torna el Festival Surf Music & Friends després de 2 anys a València el 9, 10, 11 i 12 de juny, el segon any que opten per una alternativa sostenible amb els nostres gots reutilitzables personalitzats, cuidant així del medi ambient evitant contaminar-lo amb plàstics d'un sol ús.
  • White Summer torna a apostar pels gots reutilitzables

    White Summer torna a apostar pels gots reutilitzables

    White Summer junt amb Cerveses Alhambra, han optat pels gots de plàstic reutilitzables i 100% reciclables.

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.