<< Tornar

Clip-Cup® una petita eina que facilita la reutilització

13/07/2022

Ja han arribat les vacances i comencen les festes majors i festivals, però entre el moneder, el mòbil i el got reutilitzable ens falten mans per portar-ho tot! Per això a Ecofestes us ho facilitem amb la pinça Clip-Cup®, amb la que ja no caldrà tenir el got buit sempre entre mans.

 

Amb el clip es podrà dur còmodament: a la butxaca del pantaló, a la cinta de la bossa o de la motxilla, al coll aplicant el cordó, al cinturó o ronyonera... El clip està disponible en 5 colors (verd, vermell, groc, verd, blau i negre) que també en serveix per reconèixer i diferenciar un got del de la resta.

Amb el clip, Ecofestes posa a l'abast un producte molt econòmic que pretén incentivar i facilitar la reutilització del got durant els esdeveniments!

Destacats!

  • Un casament especial i sostenible

    Un casament especial i sostenible

    Busques un accessori que et permeti expressar la felicitat de la teva unió? Els gots reutilitzables són per a tu. Els gots reutilitzables t'ofereixen un gran ventall de possibilitats. Gràcies a la impressió digital pots personalitzar-los com tu prefereixis: Un Disseny romàntic a tot color, una foto de la parella, una frase original, un text d'agraïment als convidats...
  • L'espectacle lumínic Natura Encesa arriba a Barcelona amb els gots reutilitzables

    L'espectacle lumínic Natura Encesa arriba a Barcelona amb els gots reutilitzables

    L'espectacle vol posar en rellevància importància de la preservació de l'ecosistema, i d'acord amb aquests valors comptarà amb gots reutilitzables d'Ecofestes per a repartir xocolata calenta pels visitants durant l'esdeveniment de manera sostenible.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.