<< Tornar

El servei de rentat d'Ecofestes va en augment!

10/10/2019

La Sala de rentat d'Ecofestes no ha parat ni un moment des de principi d'any. De fet, el nombre de serveis de 2019 ja ha augmentat un 25% respecte l'any passat i gairebé doblat des del 2017.

El servei de rentat és la peça clau per a la reutilització dels gots. Ja és habitual veure com es renten els gots del Zoo de Barcelona, els de les guinguetes de les platges de Barcelona o el nostre got genèric de lloguer. Enguany també ho han fet de manera habitual els gots reutilitzables del Circuit de Catalunya o les copes reutilitzables de Codorniu i Torres, entre altres. A més, no només són els grans esdeveniments qui utilitzen el servei de rentat (com les festes de Gràcia o el festival Clownia), sinó que de mica en mica, petites entitats i ajuntaments han fet ús dels avantatges del servei de rentat.

Amb la reutilització, l'estalvi és evident; cada #gotreutilitzable rentat evita fabricar-ne un de nou. Amb el rentat renovem el cicle dels envasos per reduir l'ús de matèries primeres (plàstic) i per eliminar els costos (econòmics i ambientals) ocasionats en el procés de fabricació i de personalització dels gots.

A mesura que ha incrementat la demanada del rentat, també ho han fet les millores aplicades al servei. Actualment la sala de rentat està equipada amb un rentavaixella i un assecador industrial que minimitzen el temps de rentat i eixugat dels plats i gots. A més, tots els gots i plats passen un estricte control de qualitat perquè aquests estiguin en perfectes condicions per utilitzar-se de nou.

Descarrega't la fitxa del servei per saber-ne més:http://grupecofestes.com/DOC/SERVEIS/RENTAT/Rentat_ECF_CAT.pdf

Fes efectiva la reutilització amb el servei de rentat.
Suma't a l'estalvi!

Destacats!

  • Nou espai informatiu sobre ecologisme i sostenibilitat

    Nou espai informatiu sobre ecologisme i sostenibilitat

    Des d'Ecofestes hem impulsat aquest projecte de divulgació i informació dins l'àmbit temàtic de l'ecologisme i la sostenibilita per a poder aportar reflexions, consells, dades, anàlisis i eines i així prendre consciència de la necessitat de preservar el medi ambient.
  • Les 3R: En són tres, no una

    Les 3R: En són tres, no una

    Moltes campanyes en matèria de residus només es centren el reciclatge com si fos la principal mesura medi ambiental. Ara més que mai, la regla trifàsica del “Reduir, Reutilitzar i Reciclar”, cal practicar-la, jerarquitzar-la i actualitzar-la.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.