Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

El servei de rentat d'Ecofestes va en augment!

10/10/2019

La Sala de rentat d'Ecofestes no ha parat ni un moment des de principi d'any. De fet, el nombre de serveis de 2019 ja ha augmentat un 25% respecte l'any passat i gairebé doblat des del 2017.

El servei de rentat és la peça clau per a la reutilització dels gots. Ja és habitual veure com es renten els gots del Zoo de Barcelona, els de les guinguetes de les platges de Barcelona o el nostre got genèric de lloguer. Enguany també ho han fet de manera habitual els gots reutilitzables del Circuit de Catalunya o les copes reutilitzables de Codorniu i Torres, entre altres. A més, no només són els grans esdeveniments qui utilitzen el servei de rentat (com les festes de Gràcia o el festival Clownia), sinó que de mica en mica, petites entitats i ajuntaments han fet ús dels avantatges del servei de rentat.

Amb la reutilització, l'estalvi és evident; cada #gotreutilitzable rentat evita fabricar-ne un de nou. Amb el rentat renovem el cicle dels envasos per reduir l'ús de matèries primeres (plàstic) i per eliminar els costos (econòmics i ambientals) ocasionats en el procés de fabricació i de personalització dels gots.

A mesura que ha incrementat la demanada del rentat, també ho han fet les millores aplicades al servei. Actualment la sala de rentat està equipada amb un rentavaixella i un assecador industrial que minimitzen el temps de rentat i eixugat dels plats i gots. A més, tots els gots i plats passen un estricte control de qualitat perquè aquests estiguin en perfectes condicions per utilitzar-se de nou.

Descarrega't la fitxa del servei per saber-ne més:http://grupecofestes.com/DOC/SERVEIS/RENTAT/Rentat_ECF_CAT.pdf

Fes efectiva la reutilització amb el servei de rentat.
Suma't a l'estalvi!

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.