Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Coneixes els avantatges del got digital reutilitzable?

09/02/2022

La impressió digital és idònia per a petites celebracions: aniversaris, casaments, comunions, festes majors de barri... Et permet personalitzar a tot color els gots reutilitzables en petites quantitats. Coneixes els seus avantatges?

- Impressió a tot color. La impressió digital és un tipus d'impressió directa a tot color, és a dir, que s'imprimeix directament sobre el got. Això permet personalitzar els gots amb el disseny que es desitgi, amb imatges, il·lustracions a color...

- Quantitats petites: aquest mètode d'impressió té l'avantatge de poder imprimir en quantitats petites, el mínim són només 25 unitats. Això la fa ideal per a celebracions particulars o esdeveniments reduïts en les que necessitis una quantitat justa de vasos.

- Sostenibilitat i durabilitat: Els gots amb impressió digital tenen un cicle vital que garanteix la sostenibilitat. La qualitat dels materials augmenta la durabilitat dels gots i permet que es puguin rentar al rentavaixella o utilitzar-los pel microones. No contenen Bisfenol A.

Pots escollir per personalitzar amb impressió digital entre el model de got Eco 30, amb una capacitat de 33 cl o el got E60, un got més allargat i amb una capacitat de 60 cl.

Per a més informació, consulta a info@ecofestes.com .

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.