Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Ecofestes se suma a la protesta mundial per la #CrisiClimàtica

27/09/2019

Davant l’emergència climàtica i els clams per aconseguir mesures globals efectives per acabar amb aquest model que descarta una economia circular, local i sostenible, Ecofestes es suma a la protesta amb una aturada reivindicativa.

Malgrat que els grans canvis d’arrel només els poden fer els governs, a petita escala també podem posar el nostre granet de sorra canviant hàbits de consum. Mesures com l’aplicació de les 3R ( #Reduir, #Reutilitzar i #Reciclar) en el quotidià, consumir energia 100% renovable o fer servir un transport col·lectiu poden ser respostes front el canvi climàtic.

No et quedis sense fer res... actua!

#27S #ClimateEmergency #ClimateAction

Destacats!

  • Torna el Mercat Medieval de Vic, amb els gots reutilitzables i tota la seva essència

    Torna el Mercat Medieval de Vic, amb els gots reutilitzables i tota la seva essència


    Enguany serà el setè any que Ecofestes aplica la gestió integral en aquest esdeveniment vigatà, que malgrat que les dificultats de la pandèmia s'ha sabut adaptar per dur a terme un Mercat Medieval sostenible i en tota la seva essència.
  • Kilometroak 2012

    Kilometroak 2012

    Les Ikastoles sempre han tingut una sensibilitat especial cap el medi ambient. Una mostra d'això és el Kilometroak, de des de l'any 2006 que utilitzen els gots reutilitzables d'Ecofestes.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.