<< Tornar

Ecofestes se suma a la protesta mundial per la #CrisiClimàtica

27/09/2019

Davant l’emergència climàtica i els clams per aconseguir mesures globals efectives per acabar amb aquest model que descarta una economia circular, local i sostenible, Ecofestes es suma a la protesta amb una aturada reivindicativa.

Malgrat que els grans canvis d’arrel només els poden fer els governs, a petita escala també podem posar el nostre granet de sorra canviant hàbits de consum. Mesures com l’aplicació de les 3R ( #Reduir, #Reutilitzar i #Reciclar) en el quotidià, consumir energia 100% renovable o fer servir un transport col·lectiu poden ser respostes front el canvi climàtic.

No et quedis sense fer res... actua!

#27S #ClimateEmergency #ClimateAction

Destacats!

  • Dia Mundial dels Oceans

    Dia Mundial dels Oceans

    Avui és 8 de juny, Dia Mundial dels Oceans, un dia que ens ajuda no només en apreciar els nostres oceans però també aprendre a cuidar d'ells i educar-nos sobre el seu estat actual a causa de la contaminació.
  • Microplàstics i cosmètica: Quins impactes té?

    Microplàstics i cosmètica: Quins impactes té?

    Els microplàstics són residus plàstics diminuts, mil·limètrics, que contaminen els mars o oceans. Actualment s'han convertit en un dels majors problemes ecosistèmics amb afectació a la salut pública.

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.