Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

El Festival Sound It, un festival sostenible amb el got d'Ecofestes

19/11/2021
Aquest dissabte, el festival Sound It celebrarà la seva festa de tancament després de mesos de programació musical a la plaça La Monumental de Barcelona. La darrera edició s'ha dut a terme durant els mesos d'octubre i novembre i s'han fet servir més de 15.000 gots reutilitzables d'Ecofestes.

Els gots utilitzats durant el festival, han sigut recuperats després de cadascuna de les dates del festival i s'han rentat a Ecofestes per tornar a posar-los en circulació. Un cop finalitzat l'esdeveniment, els gots es guardaran per ser usats per la següent edició del festival. D'aquesta manera, com més usos li donem al got, més sostenible serà el sistema.

Caminar cap a festivals sostenibles és apostar per la reutilització!

Destacats!

  • Per què és important el plàstic lliure de Bisfenol?

    Per què és important el plàstic lliure de Bisfenol?

    El BPA està present en molts envasos i productes alimentaris. Des del 2017 aquest element està inclòs en la llista de substàncies altament alarmants per ser un disruptor endocrí (avalat per diferents estudis científics), però malgrat això la seva prohibició és mitigada. Davant d’això, tenim opcions de consum per poder evitar aquest element tòxic? Podem identificar aquells productes que portin BPA?

  • El reciclatge de plàstics, una mesura suficient?

    El reciclatge de plàstics, una mesura suficient?

    El reciclatge és una de les mesures que pot ajudar a transformar una part dels residus d'envasos. Així i tot, aquesta no és la més sostenible si no ve acompanyada d'una reducció de residus i una reutilització dels productes existents.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.