<< Tornar

El Festival Sound It, un festival sostenible amb el got d'Ecofestes

19/11/2021
Aquest dissabte, el festival Sound It celebrarà la seva festa de tancament després de mesos de programació musical a la plaça La Monumental de Barcelona. La darrera edició s'ha dut a terme durant els mesos d'octubre i novembre i s'han fet servir més de 15.000 gots reutilitzables d'Ecofestes.

Els gots utilitzats durant el festival, han sigut recuperats després de cadascuna de les dates del festival i s'han rentat a Ecofestes per tornar a posar-los en circulació. Un cop finalitzat l'esdeveniment, els gots es guardaran per ser usats per la següent edició del festival. D'aquesta manera, com més usos li donem al got, més sostenible serà el sistema.

Caminar cap a festivals sostenibles és apostar per la reutilització!

Destacats!

  • Festival Surf Music & Friends

    Festival Surf Music & Friends

    Torna el Festival Surf Music & Friends després de 2 anys a València el 9, 10, 11 i 12 de juny, el segon any que opten per una alternativa sostenible amb els nostres gots reutilitzables personalitzats, cuidant així del medi ambient evitant contaminar-lo amb plàstics d'un sol ús.
  • Participa al CONCURS

    Participa al CONCURS

    Clica a l'enllaç i participa en el concurs. Simple i ràpidament podràs guanyar dues estrades per la telecogresca i una cistella de productes ecòlogics perque puguis convidar els teus amics a dinar!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.