Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

El servei de rentat evita 9.180 kg de plàstic durant el 2017 i ja en porta 7.800 kg el 2018

18/07/2018

Des de fa anys, Ecofestes ofereix el servei de rentat que s'aplica a tots els models de gots i plats reutilitzables. En els darrers temps, i cada cop més, s'ha incrementat la demanada del servei i amb ella les millores aplicades al servei. Cada vegada som més les persones que, conscienciades ecològicament, veiem en la necessitat de reutilitzar per tal de respectar els recursos finits del nostre planeta.

Amb la reutilització per rentat l'estalvi és evident; cada #gotReutilitzable rentat evita fabricar-ne un de nou. Amb el rentat tanquem el cicle dels envasos per reduir l'ús de matèries primeres (plàstic) i per eliminar els costos (econòmics i ambientals) ocasionats en el procés de fabricació i de personalització dels gots. Per tant, i tenint en compte que el got més usat (e30) pesa 30 gr podrem afirmar que, el 2017, amb més de 306.000 rentats, Ecofestes va estalviar 9.180 kg de plàstic.

Els bons resultats de l'any 2017 ja s'han pràcticament superat en el que portem de 2018. Segons la previsió de comandes, això s'assolira en els pròxims dies. L'augment de la demanda és clar i s'ha fet cada cop més notable. Si durant el juny de l'any passat rentàvem uns 2800 gots diaris, aquest darrer mes n'hem rentat 4500 per dia. Esperem que la demanda es mantingui i que, entre totes i tots, continuem apostant per iniciatives sostenibles com aquesta.

Enguany, en l'exercici de donar resposta a la creixent demanda, Ecofestes ha renovat el servei per millorar-ne l'eficàcia i la rapidesa. La sala de rentat s'ha redistribuït i equipat amb una nova màquina d'assecat d'envasos plàstics dissenyada per nosaltres. La nova màquina minimitza el temps d'assecat dels gots i millora la qualitat del servei. Això, conjuntament amb l'estabilització de la demanda, ha permès ampliar personal i horaris a fi de triplicar el rendiment de la sala.

Una altra millora d'aquest darrer any al servei de rentat ha estat la consecució de projectes de gestió de grans equipaments on el cicle de rentat es tanca setmanalment. Ja és habitual veure com renten a la sala els gots del Zoo de Barcelona, del mercat de La Pionera o dels xiringuitos de les platges de Barcelona. El nostre got genèric de lloguer també n'és un habitual. Durant l'estiu, després de fer tombs per totes les festes de Catalunya, aquest got torna per ser rentat i recuperat.

A aquestes iniciatives s'hi sumen els petits esdeveniments o associacions que, amb la intenció d'estalviar i ser més sostenibles, decideixen recuperar i rentar els seus gots. Una tendència que va a l'alça, ja que la sol·licitud del servei és simple i el seu cost és baix. Només cal fer-nos arribar els gots o demanar un transport de recollida.

Descarrega't la fitxa del servei per saber-ne més:https://bit.ly/2No5UYS

Suma't a l'estalvi! Reduir plàstic, ara, és ben fàcil!

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.