<< Tornar

Els gots reutilitzables, presents al Monegros Desert Festival

29/07/2022

Aquest dissabte 30 de juliol el desert dels Monegros s'omplirà amb més de 55.000 assistents amants de la música techno, que arribaran des de 85 països diferents, per assistir al Monegros Desert Festival. Aquesta edició compta amb un cartell de 125 artistes, que actuaran en els once escenaris diferents que disposa el festival.

El Monegros Desert Festival disposarà de vasos reutilitzables d'Ecofestes, fabricats amb plàstic 100% reciclable i que es podran obtenir pel cost d'un euro. El festival també ofereix la possibilitat que els assistents puguin portar els seus propis gots i cantimplores d'aigua de casa, per usar-los durant festival.

A part de l'ús de gots i envasos reutilitzables, el Festival Monegros inclou altres apostes per la sostenibilitat i la reutilització. Cicla MFG, s'ha encarregat de fabricar tot el mobiliari del festival, a partir de materials en desús, i fent servir energies alternatives. A més, el 35% dels beneficis d’aquest projecte són destinats a la investigació de malalties degeneratives.

Destacats!

  • Menjar per emportar residu 0

    Menjar per emportar residu 0

    Amb motiu de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, Ecofestes realitzarem al llarg d'aquests dies una acció per testar i promoure un sistema de menjar per emportar sostenible basat en l'economia circular.
  • El servei de rentat d'Ecofestes va en augment!

    El servei de rentat d'Ecofestes va en augment!

    El rentat és la peça clau per a la reutilització dels gots, és vital perquè el cicle es renovi
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.