Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Festival Pingüí, 5è any amb els gots reutilitzables!

19/07/2022

El festival de música alternativa i independent de Flix, Festival Pingüí, es va celebrar novament després de 2 anys, el 16 de juliol, dins del recinte de les piscines municipals del poble. Fent d'aquest el 5è any que fan ús dels gots reutilitzables en l'esdeveniment, ja que van reutilitzant gots d'altres edicions fent del Festival un esdeveniment sostenible i lliure de gots d'un sol ús, ajudant així a cuidar del nostre planeta.

Aquesta sisena edició com totes les anteriors va haver-hi un total de 12 hores de música ininterrompuda amb 6 concerts de grups com SandréLiher, Sons of MedAngeladorrrm, etc. A més de 3 sessions de DJs, accés a les piscines, un servei de foodtrucks i diversos tallers de manualitats per als més petits de la casa!

Destacats!

  • Per què és important el plàstic lliure de Bisfenol?

    Per què és important el plàstic lliure de Bisfenol?

    El BPA està present en molts envasos i productes alimentaris. Des del 2017 aquest element està inclòs en la llista de substàncies altament alarmants per ser un disruptor endocrí (avalat per diferents estudis científics), però malgrat això la seva prohibició és mitigada. Davant d’això, tenim opcions de consum per poder evitar aquest element tòxic? Podem identificar aquells productes que portin BPA?

  • La Pionera: un espai innovador i amb compromís socioambiental

    La Pionera: un espai innovador i amb compromís socioambiental

    La iniciativa situada al barri de Poblenou de Barcelona ha instaurat un model de gestió de residus més sostenible, el qual inclou el sistema de lloguer del #gotreutilitzable.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.