<< Tornar

Festival Pingüí, 5è any amb els gots reutilitzables!

19/07/2022

El festival de música alternativa i independent de Flix, Festival Pingüí, es va celebrar novament després de 2 anys, el 16 de juliol, dins del recinte de les piscines municipals del poble. Fent d'aquest el 5è any que fan ús dels gots reutilitzables en l'esdeveniment, ja que van reutilitzant gots d'altres edicions fent del Festival un esdeveniment sostenible i lliure de gots d'un sol ús, ajudant així a cuidar del nostre planeta.

Aquesta sisena edició com totes les anteriors va haver-hi un total de 12 hores de música ininterrompuda amb 6 concerts de grups com SandréLiher, Sons of MedAngeladorrrm, etc. A més de 3 sessions de DJs, accés a les piscines, un servei de foodtrucks i diversos tallers de manualitats per als més petits de la casa!

Destacats!

  • Comprar gots en petites quantitats ja és possible a Ecofestes

    Comprar gots en petites quantitats ja és possible a Ecofestes

    Ecofestes llança una nova línia de productes perquè la reutilització dels gots també arribi a les festes més petites; festes familiars i festes amb amics. A partir d'aquest nadal, podreu adquirir gots personalitzats reutilitzables en petites quantitats i de disseny temàtic exclusiu.
  • Vic ens ha fet vibrar!

    Vic ens ha fet vibrar!

    Ecofestes, celebra la correcta implantació del sistema de gots reutilitzables a Vic en el transcurs del Mercat de Música Viva de Vic.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.