Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
(+34) 93 837 15 48
<< Tornar

Rock in Rio: un gran esdeveniment amb els gots reutilitzables Ecofestes

21/06/2018

La vuitena edició del Rock in Rio de Lisboa, que se celebrarà els pròxims dies 23, 24, 29 i 30 de juny, comptarà amb gots reutilitzables. En aquesta nova edició, el festival ha creat una col·lecció exclusiva de gots reutilitzables amb la finalitat de combatre el malbaratament de recursos i fer més sostenible l'esdeveniment.

Per impulsar la reutilització i el col·leccionisme, l'organització de l'esdeveniment ha generat una col·lecció de 10 gots diferents. Els dissenys s'han inspirat en el moviment Pop Art i representen la nova ubicació del recinte, el Pop District.

Aquesta mesura permetrà un estalvi d'uns 60.000 litres d'aigua en cada edició, a més de permetre un estalvi de plàstic superior a mitja tona, fet que demostra el compromís del Rock in Rio "Per un món millor".

Destacats!

  • Ecofestes, com totes les bones famílies, es reuneix per Nadal.

    Ecofestes, com totes les bones famílies, es reuneix per Nadal.

    Aquests dies, a ecofestes hem sigut tots a casa. La nostra comercial al País Basc, l’Eskarne i l’Hugo, de Portugal han vingut a treballar a la nostra seu central.
  • El Sistema de Dipòsit, Devolució i Retorn d’envasos

    El Sistema de Dipòsit, Devolució i Retorn d’envasos

    El SDDR és un model de gestió de residus que està en polèmica constant. Però mentre es debat la seva aplicació, tenim una xifres de recuperació d’envasos d’un 30/40%, un avanç dels envasos d’un sol ús en detriment de la reutilització i un model econòmic que sufraga públicament els costos de la contaminació...

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.