<< Tornar

Rock in Rio: un gran esdeveniment amb els gots reutilitzables Ecofestes

21/06/2018

La vuitena edició del Rock in Rio de Lisboa, que se celebrarà els pròxims dies 23, 24, 29 i 30 de juny, comptarà amb gots reutilitzables. En aquesta nova edició, el festival ha creat una col·lecció exclusiva de gots reutilitzables amb la finalitat de combatre el malbaratament de recursos i fer més sostenible l'esdeveniment.

Per impulsar la reutilització i el col·leccionisme, l'organització de l'esdeveniment ha generat una col·lecció de 10 gots diferents. Els dissenys s'han inspirat en el moviment Pop Art i representen la nova ubicació del recinte, el Pop District.

Aquesta mesura permetrà un estalvi d'uns 60.000 litres d'aigua en cada edició, a més de permetre un estalvi de plàstic superior a mitja tona, fet que demostra el compromís del Rock in Rio "Per un món millor".

Destacats!

  • El servei de Gestió Integral no s'atura mai!!!!

    El servei de Gestió Integral no s'atura mai!!!!

    Faci fred o calor la gestió integral del got reutilitzable no s'atura. Aquesta tardor ens trobareu a Roses, a Cerdanyola del Vallès i, ben aviat, a Vic fent més sostenibles fires gastronòmiques, concerts, festes majors, fires i mercats.

  • El millor got reutilitzable a un bon preu!

    El millor got reutilitzable a un bon preu!

    Amb la nova tècnica d'etiquetat IML ja podem oferir a nostres clients l'impressió a tot color i en tota la superfície.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.