<< Tornar

Rock in Rio: un gran esdeveniment amb els gots reutilitzables Ecofestes

21/06/2018

La vuitena edició del Rock in Rio de Lisboa, que se celebrarà els pròxims dies 23, 24, 29 i 30 de juny, comptarà amb gots reutilitzables. En aquesta nova edició, el festival ha creat una col·lecció exclusiva de gots reutilitzables amb la finalitat de combatre el malbaratament de recursos i fer més sostenible l'esdeveniment.

Per impulsar la reutilització i el col·leccionisme, l'organització de l'esdeveniment ha generat una col·lecció de 10 gots diferents. Els dissenys s'han inspirat en el moviment Pop Art i representen la nova ubicació del recinte, el Pop District.

Aquesta mesura permetrà un estalvi d'uns 60.000 litres d'aigua en cada edició, a més de permetre un estalvi de plàstic superior a mitja tona, fet que demostra el compromís del Rock in Rio "Per un món millor".

Destacats!

  • Les piles, mai al contenidor de rebuig!!

    Les piles, mai al contenidor de rebuig!!

    Les piles són residus perillosos i mai s'han d'abocar als contenidors de rebuig sinó als llocs específicament controlats per al seu dipòsit. Malgrat que el procés de reciclatge de les piles és bastant complex, el 75% dels components de les piles i les bateries són reutilitzables.
  • Comprar gots en petites quantitats ja és possible a Ecofestes

    Comprar gots en petites quantitats ja és possible a Ecofestes

    Ecofestes llança una nova línia de productes perquè la reutilització dels gots també arribi a les festes més petites; festes familiars i festes amb amics. A partir d'aquest nadal, podreu adquirir gots personalitzats reutilitzables en petites quantitats i de disseny temàtic exclusiu.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.