<< Tornar

Frontón King Pro Gran Canaria 2022 amb gots reutilitzables Ecofestes

27/10/2022
Del 15 al 30 d'octubre a Gáldar, se celebra la desena edició del Gran Canaria Frontón King Pro, la millor i última parada del mundial d'IBC World Tour, on bodyboarders d'elit competeixen per ser campions del món de bodyboard.

És més, també s'han pogut gaudir d'espectacles de bodyboarding femení, competicions de skateboarding, concerts de diversos artistes, estands solidaris i barres on se serveixen begudes en gots de plàstic reutilitzables E50 HAVANA personalitzats a Cuatricromía per Ecofestes.

Destacats!

  • Participa al CONCURS

    Participa al CONCURS

    Clica a l'enllaç i participa en el concurs. Simple i ràpidament podràs guanyar dues estrades per la telecogresca i una cistella de productes ecòlogics perque puguis convidar els teus amics a dinar!

  • El reciclatge de plàstics, una mesura suficient?

    El reciclatge de plàstics, una mesura suficient?

    El reciclatge és una de les mesures que pot ajudar a transformar una part dels residus d'envasos. Així i tot, aquesta no és la més sostenible si no ve acompanyada d'una reducció de residus i una reutilització dels productes existents.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.