<< Tornar

Reduir residus per Festa Major és fàcil amb la Gestió Integral | El cas de Granollers

23/02/2018
Us exposem un cas de Gestió Integral a les Festes dels Blancs i Blaus de Granollers, del 26 d'agost al 3 de setembre de 2017. Les dades són pròpies, comptades a partir de càlculs d'ús del got reutilitzable.

A Granollers es va aplicar el model de Gestió Integral amb distribució del got mitjançant lloguer per dipòsit recuperable. D'aquesta manera donem valor al got per evitar-ne l'abandonament alhora que incentivem la recuperació. Com més gran sigui el nombre de gots recuperats, més augmentarà la sostenibilitat de l'esdeveniment. En el cas de Granollers, i segons les nostres estimacions, es van reduir els residus plàstics, deixant de generar 260Kg de plàstics, tal com detalla el gràfic.

Els avantatges que aporta la Gestió Integral:

- Evita grans inversions i amortitza els gots reutilitzables
- Simplifica la gestió del got i el seu rentat
- Redueix residus i els cànons que comporten
- Minimitza les despeses de neteja
- Compleix totes les normatives
- Contribueix a assolir els compromisos de reducció de residus municipals


Destacats!

  • La gira d'Alejandro Sanz ja té got reutilitzable!

    La gira d'Alejandro Sanz ja té got reutilitzable!

    La gira d'Alejandro Sanz a l'estat espanyol serà una mica més sostenible amb els gots reutilitzables dissenyats especialment per a #LaGira. 
  • Les competicions esportives de muntanya avancen cap a la sostenibilitat

    Les competicions esportives de muntanya avancen cap a la sostenibilitat

    Les competicions esportives a l'aire lliure ens permeten gaudir de la natura. Però aquestes activitats generen un impacte ambiental i cal reflexionar-hi per conservar i preservar l'entorn. Un dels aspectes que volem destacar és l'abocament de residus orgànics i inorgànics en el medi. Mitjançant la reducció, la reutilització i el reciclatge podem fer competicions més sostenibles.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.