<< Tornar

Iboga Fest segueix apostant pels gots d'Ecofestes

01/08/2022

Aquest any a Tavernes de la Valldigna, València, del 27 al 30 de juliol es va celebrar Iboga Summer Festival, un festival amb més de 30 artistes de diversos estils: Balkan, Gypsy, Swing, Ska, Reggae, Folk, Electro-Swing, Ska–Jazz, Punk, Hiphop.

Iboga és un Festival Internacional Verd i Conscient que fomenta un ús cada vegada més eficient dels recursos amb objectiu d'arribar a ser un festival 100% sostenible, ajudant així a construir un món més conscient i alineat amb la Naturalesa.

Per això Iboga aposta una cinquena vegada pels nostres gots reutilitzables per a minimitzar els residus generats durant el festival.

Destacats!

  • Nou espai informatiu sobre ecologisme i sostenibilitat

    Nou espai informatiu sobre ecologisme i sostenibilitat

    Des d'Ecofestes hem impulsat aquest projecte de divulgació i informació dins l'àmbit temàtic de l'ecologisme i la sostenibilita per a poder aportar reflexions, consells, dades, anàlisis i eines i així prendre consciència de la necessitat de preservar el medi ambient.
  • Un servei de cervesa diferent

    Un servei de cervesa diferent

    Tant per a festes privades com per a grans esdeveniments
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.