Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Comprar gots en petites quantitats ja és possible a Ecofestes

12/12/2018

Ecofestes llança una nova línia de productes perquè la reutilització dels gots també arribi a les festes més petites; festes familiars i festes amb amics. A partir d'aquest nadal, podreu adquirir gots personalitzats reutilitzables en petites quantitats i de disseny temàtic exclusiu.

Els gots els podreu adquirir a partir de només 10 unitats que seran presentats en caixes de disseny exclusiu. Les caixes s'han dissenyat i creat per a fer-vos-els arribar però també perquè els pugueu guardar a casa i reutilitzar en tantes festes com necessiteu.

Com ja sabeu, el nostre objectiu és la reutilització per aconseguir reduir al màxim els residus que generem. Els gots ecofestes són reutilitzables, fabricats en plàstic dur, aptes per a rentavaixelles i microones, i molt durables. Podem assegurar que, com a mínim, resisteixen 100 rentades a altes temperatures.

Els primers gots del nou projecte s'han dissenyat segons temàtica nadalenca però, si el projecte té bona acollida, aviat posarem a la vostra disposició altres temàtiques com ara carnestoltes, festes d'aniversari o gots per a casaments. A poc a poc, la intenció és poder-vos oferir una àmplia gamma gots personalitzats de plàstic perquè pugueu escollir segons cada celebració o època de l'any.

Amb aquest nou projecte, ecofestes pretén avançar segons la nova llei estatal que entrarà en vigor el pròxim 2020, on es prohibirà la distribució d'utensilis plàstics d'un sol ús com són gots, coberts i plats. Llei que afectarà grans esdeveniments, festes populars però també totes aquelles petites celebracions amb familia i amics. Per aquest motiu, el got reutilitzable de plàstic serà molt útil tant per a decorar la vostra taula com per a evitar posar gots de vidre als infants.

El projecte també s'inicia amb noves línies de distribució. A partir d'ara, podreu adquirir el got des de la nostra web, però també des de la gran botiga d'AMAZON (https://amzn.to/2QD0TB9) . Ecofestes distribuirà amb el gegant d'internet amb l'objectiu d'ampliar l'abast i poder oferir sostenibilitat al màxim de cases possibles.

La sostenibilitat a petit format esperem que també sigui una nova realitat per a nosaltres.

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.