Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

La 34a Festa de la Cervesa de la Platja d'Aro amb 50.000 gots reutilitzables

18/10/2022

La Festa de la Cervesa de Platja d’Aro, una gran festa inspirada en l’Oktoberfest d’Alemanya que dona la benvinguda a la tardor durant deu dies ininterromputs, del 7 al 16 d’octubre.

 

Aquesta 34a edició, els visitants han pogut tastar fins a 30 varietats de cervesa internacional, i descobrir produccions artesanals del nostre país, al mateix moment s’ha gaudir de les varietats gastronòmiques més tradicionals i ballar amb la música de les xarangues i les orquestres més originals.

 

A demes, la Festa de la Cervesa aposta per la sostenibilitat, per tant també aposta pels gots de plàstic reutilitzables Ecofestes, específicament els E30 de 33cl, personalitzant així 50.000 gots amb el seu logotip icònic d’aquesta edició.

Destacats!

  • Cinquè any de Gestió Integral del got reutilitzable

    Cinquè any de Gestió Integral del got reutilitzable

    El Mercat Medieval de Vic, un dels pioners en la implantació del #gotreutilitzable

  • Les 3R: En són tres, no una

    Les 3R: En són tres, no una

    Moltes campanyes en matèria de residus només es centren el reciclatge com si fos la principal mesura medi ambiental. Ara més que mai, la regla trifàsica del “Reduir, Reutilitzar i Reciclar”, cal practicar-la, jerarquitzar-la i actualitzar-la.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.