Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

La Feria de Abril de Catalunya, per segon any amb got reutilitzable

26/04/2022

Aquest divendres 22 d'abril ha tornat la festivitat andalusa més important de Barcelona: La Feria de Abril de Catalunya. Després de dos anys sense celebrar-se a causa de la pandèmia, la capital catalana ha tornat a acollir l'esdeveniment cultural i festiu. La Feria de Abril aquest any està ubicada al Parc del Fòrum, ocupant la totalitat de l'espai amb diversos serveis, atraccions i activitats.

L'organització de la Feria de Abril de Catalunya, la Federación de Entidades Culturales Andaluzas en Catalunya (FECAC), el 2019 ja va apostar per la sostenibilitat de la fira, amb l'ús de gots de plàstic reutilitzables, durant els dies que va durar l'esdeveniment.

Per aquesta edició el FECAC ha tornat a comptar amb els gots reutilitzables, "costumitzats" amb el disseny del cartell d'aquest any. L'ús del got reutilitzable redueix considerablement els residus plàstics que podria generar un esdeveniment d'aquestes dimensions: representa un estalvi aproximat d'uns 5.000 kg de plàstics, si comptem l'assistència d'edicions anteriors amb tan sols una consumició per assistent.

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.