<< Tornar

La Feria de Abril de Catalunya, per segon any amb got reutilitzable

26/04/2022

Aquest divendres 22 d'abril ha tornat la festivitat andalusa més important de Barcelona: La Feria de Abril de Catalunya. Després de dos anys sense celebrar-se a causa de la pandèmia, la capital catalana ha tornat a acollir l'esdeveniment cultural i festiu. La Feria de Abril aquest any està ubicada al Parc del Fòrum, ocupant la totalitat de l'espai amb diversos serveis, atraccions i activitats.

L'organització de la Feria de Abril de Catalunya, la Federación de Entidades Culturales Andaluzas en Catalunya (FECAC), el 2019 ja va apostar per la sostenibilitat de la fira, amb l'ús de gots de plàstic reutilitzables, durant els dies que va durar l'esdeveniment.

Per aquesta edició el FECAC ha tornat a comptar amb els gots reutilitzables, "costumitzats" amb el disseny del cartell d'aquest any. L'ús del got reutilitzable redueix considerablement els residus plàstics que podria generar un esdeveniment d'aquestes dimensions: representa un estalvi aproximat d'uns 5.000 kg de plàstics, si comptem l'assistència d'edicions anteriors amb tan sols una consumició per assistent.

Destacats!

  • La gira d'Alejandro Sanz, per segona vegada amb el got reutilitzable!

    La gira d'Alejandro Sanz, per segona vegada amb el got reutilitzable!

    Amb els gots reutilitzables els concerts d'Alejandro Sanz es redueixen els plàstics d'un sol ús, segons dades de l'organització, en l'anterior gira es van evitar 6,5 tones de plàstics. L'ús dels vasos reutilitzables també ajuda a minimitzar la brutícia, augmentant així la seguretat del recinte (no hi haurà tants residus per terra).
  • Vic torna a apostar pel got reutilitzable al Mercat medieval

    Vic torna a apostar pel got reutilitzable al Mercat medieval

    El Mercat Medieval de Vic aplica el Got Reutilitzable com a mesura per millorar la sostenibilitat de l'esdeveniment des de les darreres quatre edicions. L'estimació de reducció és de 350 kg de residus i de 300 kg de plàstic de la fabricació de nous gots.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.