Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Un any més la Festa Major de Lleida celebra amb gots reutilitzables!

12/05/2023

Aquest 9 de maig va començar la Festa Major de Lleida, que se celebra en aquestes dates en honor al patró de la ciutat, Sant Anastasi, i acaben el 14 de maig.

Un any més l'Ajuntament de Lleida opta per l'ús de gots reutilitzables per fer d'aquesta festa una celebració sostenible. Aquesta edició els gots s'han personalitzatIML amb el cartell de la Festa Major, dissenyat per l'il·lustrador lleidatà Matías Tolsà, fent homenatge a la mirada de l'infant que tots vam ser i portem a dins, contemplant amb fascinació els diables, castellers, sardanes, gegants i concerts de la Festa Major.

Durant la Festa els gots reutilitzables els podreu adquirir a les barres i espais de la celebració, reutilitza'ls i evita els plàstics d'un sol ús, redueix així la teva petjada ecològica!

Imatge: @fandelleida

Destacats!

  • Ecofestes comença el 2018 amb propòsits ecològics

    Ecofestes comença el 2018 amb propòsits ecològics

    Per començar l'any nou, hem preguntat als nostres treballadors, amics i clients que reflexionessin una mica i es proposessin propòsits ecològics pel 2018. Entre tots han aconseguit sortir moltes idees...
  • Menjar per emportar residu 0

    Menjar per emportar residu 0

    Amb motiu de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, Ecofestes realitzarem al llarg d'aquests dies una acció per testar i promoure un sistema de menjar per emportar sostenible basat en l'economia circular.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.