<< Tornar

White Summer torna a apostar pels gots reutilitzables

23/08/2022
D'un market d'estiu a un festival innovador, eclèctic i singular de referència, White Summer dona lloc als camps de la finca Mas Gelabert on acullen concerts de més de 50 artistes, foodtrucks, expositors i arts escèniques del 5 al 28 d'agost.

Aquesta desena edició, White Summer ha fet un pas endavant amb múltiples mesures sostenibles, com ara contenidors de reciclatge, mobiliari de fusta, carpes de tela, i a més junt amb Cerveses Alhambra, han optat pels gots de plàstic reutilitzables i 100% reciclables E40 i E50 Havana, que no sols actuen com a souvenirs pels assistents en finalitzar-se l'esdeveniment, adquirint així nous usos a les seves cases, sinó que en reutilitzar-los s'eviten produir més residus plàstics en el nostre planeta, reduint així l'impacte mediambiental durant i després del festival.

Fotografies: margot_619 (instagram), Harold Abellan

Destacats!

  • Les 3R: En són tres, no una

    Les 3R: En són tres, no una

    Moltes campanyes en matèria de residus només es centren el reciclatge com si fos la principal mesura medi ambiental. Ara més que mai, la regla trifàsica del “Reduir, Reutilitzar i Reciclar”, cal practicar-la, jerarquitzar-la i actualitzar-la.
  • Alumini i bauxita: impacte socioambiental i alternatives de consum

    Alumini i bauxita: impacte socioambiental i alternatives de consum

    Més enllà de la versatilitat que ofereix l’alumini, cal alertar del greu impacte medi ambiental i dels conflictes que genera tot el procés d’obtenció d’alumini. Convé, doncs, pensar alternatives que minimitzin aquest impacte, ja sigui reduint-ne l’ús, potenciant l’alumini reciclat o substituir-lo per altres materials.

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.