Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Menjar per emportar residu 0

22/11/2022

Amb motiu de la Setmana Europea de Prevenció de ResidusEcofestes realitzarem al llarg d'aquests dies una acció per testar i promoure un sistema de menjar per emportar sostenible basat en l'economia circular.

L'acció s'inicià dilluns i finalitzarà a finals de setmana. Es durà a terme amb la col·laboració de la Braseria de Salelles, restaurant de referència del polígon on s'ubiquen les instal·lacions Ecofestes. Durant aquests dies Ecofestes proveirà al restaurant de carmanyoles reutilitzables KioBox. Quan les empreses de la zona i els clients habituals demanin menjar per emportar, se'ls hi llogarà la carmanyola amb un dipòsit de 2 € i quan la retornin, se'ls hi tornarà. Les carmanyoles es rentaran al restaurant per tornar-se a posar en circulació i al final de la setmana es recolliran i seran rentades i higienitzades a la sala de rentat d'Ecofestes, per poder tornar a ser utilitzades en futures ocasions.

Les característiques tècniques de les carmanyoles KioBox faciliten el seu ús en el Take Away reutilitzable. Estan fabricades amb plàstic lliure de Bisfenol A (BPA) d'alta durabilitat per allargar al màxim el seu cicle de vida. D'aquesta forma, poden ser rentades amb facilitat per poder ser reutilitzades el màxim de vegades. Són aptes per a rentavaixelles i microones fins a 80° i són totalment hermètiques.

L'objectiu d'aquesta acció és conscienciar als usuaris del menjar per emportar, tant a la restauració com als consumidors, sobre la importància d'evitar els residus d'un sol ús que es generen amb el menjar per emportar i posar en pràctica en aquest àmbit l'eficàcia d'un sistema basat en l'economia circular.

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.