(+34) 93 837 15 48
<< Tornar

Personalitza a tot color i en petites quantitats!

31/01/2020

Ja està disponible el got reutilitzable E33Digital. Un nou got reutilitzable de 33cl personalitzable a tot color!

La impressió digital permet personalitzar a tot color el got reutilitzable de forma fàcil i assequible. El seu gran avantatge és la personalització del got en petites quantitats, ja que el mínim de comanda és de 25 unitats. Per tant, és ideal per esdeveniments a petita escala com són les celebracions familiars, congressos empresarials, festes de petit format, aniversaris, etc.Destacats!

  • Vic torna a apostar pel got reutilitzable al Mercat medieval

    Vic torna a apostar pel got reutilitzable al Mercat medieval

    El Mercat Medieval de Vic aplica el Got Reutilitzable com a mesura per millorar la sostenibilitat de l'esdeveniment des de les darreres quatre edicions. L'estimació de reducció és de 350 kg de residus i de 300 kg de plàstic de la fabricació de nous gots.
  • Sant Narcís, Girona 2012

    Sant Narcís, Girona 2012

    Fins el dia 4 de Novembre Girona gaudirà de les Fires de Sant Narcís, sense cap mena de dubte, una de les festes més esperades del calendari festiu català i a Ecofestes tenim la satisfacció d’aportar-hi els 80.000 gots que s’utilitzaran en els concerts que es faran durant tots aquests dies a la Devesa.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.