<< Tornar

La gira d'Alejandro Sanz, per segona vegada amb el got reutilitzable!

14/06/2022

La gira d'Alejandro Sanz, per segona vegada amb el got reutilitzable!

La gira #SanzEnVivo es troba marxa, una gira de 17 concerts que recorre 13 ciutats d'Espanya al llarg dels mesos de juny i juliol. Aquesta gira, després de dos anys de l'anterior, comptarà altra vegada amb els vasos reutilitzables, especialment dissenyats per la gira #SanzEnVivo.

L'any 2019, Alejandro Sanz va assumir el compromís de reduir la petjada ecològica en els seus concerts, amb algunes de les mesures com realitzar un estudi de les emissions de CO₂ que generen els seus esdeveniments, caminar cap a les energies renovables com a principi bàsic i optar per sistemes de transport elèctric. Amb aquesta intencionalitat, també van incorporar l'ús de gots reutilitzables en les seves gires.

Amb els gots reutilitzables els concerts d'Alejandro Sanz es redueixen els plàstics d'un sol ús, segons dades de l'organització, en l'anterior gira es van evitar 6,5 tones de plàstics. L'ús dels vasos reutilitzables també ajuda a minimitzar la brutícia, augmentant així la seguretat del recinte (no hi haurà tants residus per terra).

Com a l'anterior gira, els gots d'aquest any són a tot color i amb una capacitat de 50 cl, aquest any amb el disseny de la gira de #SanzEnVivo. Es podran adquirir a tots els concerts que l'artista realitzarà a l'Estat espanyol.

Pots consultar més infomració sobre la gira a https://www.alejandrosanz.com.

 

 

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.