Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

La Telecogresca segueix apostant pel got reutilitzable d'Ecofestes

08/04/2021
Aquest divendres 9 d'abril comença la Telecogresca edició 2021. Aquest any, com havia fet en les anteriors edicions, l'organització de l'esdeveniment comptarà amb el got reutilitzable d'Ecofestes, evitant així la utilització de plàstics d'un sol ús.

A causa de la situació marcada per la pandèmia de la COVID-19, els concerts de l'esdeveniment se celebrarà al llarg d'aquest cap de setmana a partir de les 12 h del migdia. Els espectadors rebran un got reutilitzable amb l'entrada i serà el got que hauran d'utilitzar al llarg de l'esdeveniment, i després podran conservar-lo com a record.

Exemples com la Telecogresca demostren que els esdeveniments culturals poden seguir apostant per la reutilització i la reducció de plàstics d'un sol ús malgrat la pandèmia.

Destacats!

  • Les piles, mai al contenidor de rebuig!!

    Les piles, mai al contenidor de rebuig!!

    Les piles són residus perillosos i mai s'han d'abocar als contenidors de rebuig sinó als llocs específicament controlats per al seu dipòsit. Malgrat que el procés de reciclatge de les piles és bastant complex, el 75% dels components de les piles i les bateries són reutilitzables.
  • Nou got reutilitzable de 60cl amb tapa

    Nou got reutilitzable de 60cl amb tapa

    Ecofestes llança un got amb tapa ideal per portar beguda

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.