Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

L'Eurafrica Trail per primer any aposta per implementar la Política de Plàstic 0 amb l'ús dels productes #reulitzables d'Ecofestes

30/10/2018

Aquesta mesura s'inclou dins d'una sèrie de mesures que ja havien aplicat anteriorment en la direcció de responsabilitzar-se del medi i la societat on es desenvolupa la cursa, en concordança amb la seva filosofia corporativa.
Amb la intenció de reduir l'impacte que una carrera Trail Running suposa pel territori, l'Eurafrica Trail van crear juntament amb la Consellería de Medi ambient d'Andalusia i la direcció del Parc Natural Els Alcornocales crear el projecte de Bosc Eurafrica convertint-se així en la primera carrera de Trail Running a nivell Espanyol en realitzar una acció de compensació de la petjada ecològica.

La implementació de la Política del Plàstic 0 suposa una gran reducció de l'impacte ambiental que normalment provoquen els esdeveniments esportius. Des dels seus inicis l'Eurafrica Trail han prioritzat que la cursa no suposés un perill per la conservació de l'entorn on es desenvolupa, la Reserva de la Bioesfera Intercontinental del Mediterrani. La utilització dels vasos i els altres productes reutilitzables d'Ecofestes s’inclou dins d'una sèrie d'accions dirigides en aquest sentit; com la no impressió de papereria comercial, l'eficiència en els desplaçaments i la divulgació del patrimoni ambiental i cultural on es desenvolupa l'esdeveniment.

L'Eurafrica Trail té una durada de 5 dies en els quals es repartiran un got, un plat, un joc de coberts i una carmanyola reutilitzables d'Ecofestes als participants perquè utilitzin el material durant l'acampada que es realitzarà durant el transcurs de la carrera intercontinental, fomentant així la reutilització i evitant pràcticament la totalitat dels residus plàstics durant l'esdeveniment.


Per a més informació sobre l'esdeveniment entra a https://eurafricatrail.com/ 

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.