Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Les Falles 2022, unes Falles sostenibles

14/03/2022

Aquests dies les Falles han tornat a ocupar els carrers de València, recuperant pràcticament la normalitat de la celebració tot i les precaucions sanitàries.

Són moltes les comissions falleres, ajuntaments i entitats que aquest any han optat per utilitzar vasos de plàstic reutilitzables per als diferents actes i esdeveniments programats durant el transcurs de les falles. Ja fa temps que l'ús got reutilitzable s'ha anat implementant a les Falles de València: moltes associacions ja havien optat pel got reutilitzable en altres edicions. Aquest any, amb la recuperació del format habitual, algunes associacions s'han sumat a la reutilització, fent que l'ús del got reutilitzable a les Falles vagi en augment.

El got de plàstic reutilitzable protagonista d'aquestes Falles ha estat el got e40, amb una capacitat de 40 cl i comú en festes majors i festivals, ha estat serigrafiat a Ecofestes amb els logos i dissenys de les diferents comissions.

Des d'Ecofestes felicitem les comissions falleres, entitats i institucions que aposten per la reutilització en la celebració de les falles, i agraïm que hagin comptat amb nosaltres per fer-ho possible.

Bones i sostenibles Falles a tothom!

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.