<< Tornar

Lloguer de l’H2GO: esbandeix el got i reutilitza’l durant tot l’esdeveniment !

10/10/2018

Ecofestes ofereix el lloguer de màquines d’esbandir H2GO. Es tracta d’un aparell que permet maximitzar la reutilització de cada got durant l’esdeveniment. La màquina esclareix el got a l’instant, amb la dosi exacta d’aigua, i elimina els residus i l’olor anteriors. Per tant, a cada consumició el client pot esbandir el got.

El sistema H2GO economitza l’esdeveniment, ja que permet reduir la quantitat de gots necessaris, aproximadament els mateixos que el nombre de persones assistents. Alhora, garanteix que la persona consumidora pugui netejar el got a cada consumició. Només necessitem un punt d’aigua i un punt de llum.

Amb l’H2GO reduïm el cost econòmic, els quilos de plàstic utilitzats i el cost energètic, amb menys quantitat de litres d’aigua i d’emissions de CO2.

 

Més informació a: http://www.ecofestes.com/netejar-gots-festivals-concerts

Destacats!

  • Els #gotsecofestes arriben als estadis de futbol

    Els #gotsecofestes arriben als estadis de futbol

    Aquest cap de setmana a l'estadi de "La Cerámica" s'estrenen amb #gotsecofestes i la seva #gestióintegral amb l'objectiu d'eliminar el residu generat per al got d'un sol ús. A partir del pròxim partit, diumenge entre el Villareal CF i el Llevant UD, totes les begudes a l'estadi se serviran amb #gots reutilitzables.

  • Estàs preparat per un carnestoltes sostenible?

    Estàs preparat per un carnestoltes sostenible?

    Aprofita l'oportunitat d'adquirir gots reutilitzables a partir de 24 unitats amb un 10% de descompte!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.