Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Marxem cap a la Festa Major de Montcada i Reixac!

03/06/2022


Avui els gots de lloguer se'n van cap a la Festa Major de Montcada, que torna amb el seu format tradicional després de dos anys. La Festa Major recupera la il·lusió i la normalitat, amb una proposta de programació variada que s'allargarà del 3 al 6 de juny.

En aquesta edició de la Festa Major, l'Ajuntament de Montcada i Reixac comptarà amb el sistema de Gestió integral. Es repartiran 15.000 gots reutilitzables per abastir les barres de les festes, i Ecofestes oferirà un punt de retorn permanent on els assistents podran tornar el got després de fer-lo servir.

La Gestió Integral d'Ecofestes compren tota la gestió del got reutilitzable, des de la seva producció fins a la recuperació d'aquest. Així doncs, nosaltres producía els gots mínims necessaris i els distribuïm de la manera més eficaç. Utilitzem el sistema de lloguer per dipòsit retornable per recuperar el màxim de gots i un cop recuperats, els rentem per a nous usos.

El got que s’utilitzarà durant les festes és el got e50H de lloguer. El lloguer de gots reutilitzables és l’alternativa a la fabricació de gots personalitzats. Estalviem recursos de producció dels gots i en fomentem un ús sostenible.


El nostre objectiu és fer-ho fàcil i el màxim sostenible possible!

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.