Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Marxem cap l’Ametlla del Vallès, Granollers i Santa Perpètua de Mogoda!

21/08/2019
Un any més, Ecofestes realitzarà la Gestió Integral de l'Ametlla del Vallès, Granollers i Santa Perpètua. La Gestió Integral del #gotreutilitzable és un servei ofert per Ecofestes que proporciona un estalvi econòmic i ambiental als ajuntaments a l'hora de gestionar envasos (sobretot gots) en les festes. Gràcies a aquesta gestió s'elimina el residu de got d'un sol ús, es mantenen els espais nets, es redueixen les despeses de neteja i es compleix amb les normatives de reducció de residus. Ecofestes s'ocupa de la distribució del got, de l'aplicació del sistema de lloguer, de la recuperació del got, del rentat i l'emmagatzematge.

Enguany serà el tercer any que l'Ametlla del Vallès i Granollers aposten per la sostenibilitat i confiaran, de nou, amb Ecofestes per gestionar el got reutilitzable durant les festes. L'any passat la taxa de retorn a l'Ametlla va ser del 54%. Una bona dada que s'espera igualar o superar en aquesta edició. Pel que fa a Granollers, la novetat d'enguany és el nou disseny dels gots dels #BlancsiBlaus fets expressament per la Festa Major. L'any passat, amb l'ús del got reutilitzable Granollers va estalviar prop de 500Kg de plàstic d'un sol ús.

Per altra banda, enguany serà la segona edició de la gestió del #gotreutilitzable a Santa Perpètua. La majoria dels gots reutilitzables que es faran servir per cobrir les festes seran reutilitzats de l'edició passada i el 37% serà de fabricació nova, personalitzats per l'ajuntament. Aquesta mesura fa més sostenible el sistema, ja que com més usos acumula el got més amortització dels costos ambientals.

Recordem les ubicacions del punt de retorn del got Ecofestes:

- Ametlla del Vallès: Plaça de l'Ajuntament
- Granollers: Plaça Berenguer i avinguda del Parc (només el divendres 30 d'agost)
- Santa Perpètua de Mogoda: Parc de la Ribera

Esperem que totes elles siguin molt bones i sostenibles Festes Majors!

Destacats!

  • Dia Mundial dels Oceans

    Dia Mundial dels Oceans

    Avui és 8 de juny, Dia Mundial dels Oceans, un dia que ens ajuda no només en apreciar els nostres oceans però també aprendre a cuidar d'ells i educar-nos sobre el seu estat actual a causa de la contaminació.
  • White Summer torna a apostar pels gots reutilitzables

    White Summer torna a apostar pels gots reutilitzables

    White Summer junt amb Cerveses Alhambra, han optat pels gots de plàstic reutilitzables i 100% reciclables.

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.