Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Nou got reutilitzable de 60cl amb tapa

21/09/2020
Ecofestes llança un got amb tapa ideal per portar beguda. La tapa incorpora una obertura de dosificació per poder beure còmodament i sense vessaments.
El got és reutilitzable, 100% reciclable, de 60cl i és apte tant en microones com en rentaplats.

Disposem de dos impressions, el model E60T és un got opac en blanc i personalitzable a una tinta. El model E60TQ és un got translúcid i personalitzable a tot color. Ambdues opcions van en un embalatge mínim de 300 unitats en el cas de serigrafia i 900 unitats en el cas de quadricormia.

Més informació: https://www.shopecofestes.com/download/files/FITXES_PRODUCTE/CA/E60T_CA.pdf

Destacats!

  • Més del 60% dels gots del Zoo es renten i reutilitzen

    Més del 60% dels gots del Zoo es renten i reutilitzen

    Des d'ecofestes, un cop superat el primer estiu, realitzem un balanç positiu de l'acceptació i aplicació del #gotecofestes al Zoo de Barcelona. Actualment, amb les dades recollides els darrers 4 mesos, la majoria de gots del Zoo han passat com a mínim tres vegades pel nostre servei de rentat.

  • Els gots reutilitzables, presents al Monegros Desert Festival

    Els gots reutilitzables, presents al Monegros Desert Festival

    El Monegros Desert Festival disposarà de vasos reutilitzables d'Ecofestes, fabricats amb plàstic 100% reciclable i que es podran obtenir pel cost d'un euro.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.