<< Tornar

Nou got reutilitzable de 60cl amb tapa

21/09/2020
Ecofestes llança un got amb tapa ideal per portar beguda. La tapa incorpora una obertura de dosificació per poder beure còmodament i sense vessaments.
El got és reutilitzable, 100% reciclable, de 60cl i és apte tant en microones com en rentaplats.

Disposem de dos impressions, el model E60T és un got opac en blanc i personalitzable a una tinta. El model E60TQ és un got translúcid i personalitzable a tot color. Ambdues opcions van en un embalatge mínim de 300 unitats en el cas de serigrafia i 900 unitats en el cas de quadricormia.

Més informació: https://www.shopecofestes.com/download/files/FITXES_PRODUCTE/CA/E60T_CA.pdf

Destacats!

  • Un casament especial i sostenible

    Un casament especial i sostenible

    Busques un accessori que et permeti expressar la felicitat de la teva unió? Els gots reutilitzables són per a tu. Els gots reutilitzables t'ofereixen un gran ventall de possibilitats. Gràcies a la impressió digital pots personalitzar-los com tu prefereixis: Un Disseny romàntic a tot color, una foto de la parella, una frase original, un text d'agraïment als convidats...
  • Cap a Premià i Pallejà!!

    Cap a Premià i Pallejà!!

    Aquest cap de setmana estarem a la Festa Major de Pallejà i a la de Premià de Mar fent la gestió dels #gotsreutilitzables!
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.