(+34) 93 837 15 48
<< Tornar

Nou got reutilitzable de 60cl amb tapa

21/09/2020
Ecofestes llança un got amb tapa ideal per portar beguda. La tapa incorpora una obertura de dosificació per poder beure còmodament i sense vessaments.
El got és reutilitzable, 100% reciclable, de 60cl i és apte tant en microones com en rentaplats.

Disposem de dos impressions, el model E60T és un got opac en blanc i personalitzable a una tinta. El model E60TQ és un got translúcid i personalitzable a tot color. Ambdues opcions van en un embalatge mínim de 300 unitats en el cas de serigrafia i 900 unitats en el cas de quadricormia.

Més informació: https://www.shopecofestes.com/download/files/FITXES_PRODUCTE/CA/E60T_CA.pdf

Destacats!

  • La sostenibilitat també es pot aplicar de portes endins

    La sostenibilitat també es pot aplicar de portes endins

    L'Ajuntament de Barcelona aposta la sostenibilitat fins als tallers de preparació de la cavalcada de reis de la ciutat ubicats al recinte de la Fira de Barcelona
  • Els #gotsecofestes arriben als estadis de futbol

    Els #gotsecofestes arriben als estadis de futbol

    Aquest cap de setmana a l'estadi de "La Cerámica" s'estrenen amb #gotsecofestes i la seva #gestióintegral amb l'objectiu d'eliminar el residu generat per al got d'un sol ús. A partir del pròxim partit, diumenge entre el Villareal CF i el Llevant UD, totes les begudes a l'estadi se serviran amb #gots reutilitzables.

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.