(+34) 93 837 15 48
<< Tornar

Per cuidar l'entorn natural: reutilitza!

15/03/2021
A mesura que va arribant el bon temps, les sortides a l'entorn natural van augmentant. En les activitats esportives o d'oci a l'entorn natural fàcilment podem descuidar-nos residus generant així un impacte negatiu per al medi natural. És d'especial importància que evitem la generació de residus i la reducció i la reutilització són elements claus per aconseguir-ho.

La cantimplora d'alumini reutilitzable d'Ecofestes de 40 cl permet portar de manera pràctica i còmoda la beguda. Es pot personalitzar a una tinta i incorpora un mosquetó per poder-la penjar. Un utensili indispensable per portar a la motxilla durant les passejades i excursions d'aquesta primavera.Destacats!

  • Per un 30è Mercat de Música Viva de Vic més sostenible

    Per un 30è Mercat de Música Viva de Vic més sostenible

    Ecofestes vetllarà pel bon funcionament del got reutilitzable, un any més, amb el servei de Gestió Integral durant el Mercat de Música Viva de Vic. Un esdeveniment que l'any passat ja va donar molts bons resultats en estalvi de residus i en taxa de retorn i reutilització.
  • Descobreix ECOFESTES

    Descobreix ECOFESTES

    Descobreix el procés eco-responsable dels nostres gots reutilitzables i reciclables
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.