(+34) 93 837 15 48
<< Tornar

Per cuidar l'entorn natural: reutilitza!

15/03/2021
A mesura que va arribant el bon temps, les sortides a l'entorn natural van augmentant. En les activitats esportives o d'oci a l'entorn natural fàcilment podem descuidar-nos residus generant així un impacte negatiu per al medi natural. És d'especial importància que evitem la generació de residus i la reducció i la reutilització són elements claus per aconseguir-ho.

La cantimplora d'alumini reutilitzable d'Ecofestes de 40 cl permet portar de manera pràctica i còmoda la beguda. Es pot personalitzar a una tinta i incorpora un mosquetó per poder-la penjar. Un utensili indispensable per portar a la motxilla durant les passejades i excursions d'aquesta primavera.Destacats!

  • El reciclatge de plàstics, una mesura suficient?

    El reciclatge de plàstics, una mesura suficient?

    El reciclatge és una de les mesures que pot ajudar a transformar una part dels residus d'envasos. Així i tot, aquesta no és la més sostenible si no ve acompanyada d'una reducció de residus i una reutilització dels productes existents.
  • Les competicions esportives de muntanya avancen cap a la sostenibilitat

    Les competicions esportives de muntanya avancen cap a la sostenibilitat

    Les competicions esportives a l'aire lliure ens permeten gaudir de la natura. Però aquestes activitats generen un impacte ambiental i cal reflexionar-hi per conservar i preservar l'entorn. Un dels aspectes que volem destacar és l'abocament de residus orgànics i inorgànics en el medi. Mitjançant la reducció, la reutilització i el reciclatge podem fer competicions més sostenibles.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.