(+34) 93 837 15 48
<< Tornar

El Mercat Medieval de Vic, sis edicions apostant per la sostenibilitat

16/12/2021

El Mercat Medieval de Vic ha tancat aquesta edició una taxa de retorn del got reutilitzable del 57%. Gràcies a l'ús del got de plàstic reutilitzable l’esdeveniment ha estalviat més de 600 kg de residus plàstics d'un sol ús (xifra que s'obté a partir de l'ús i nombre de gots emprats durant l'esdeveniment). Unes dades que reforcen el caràcter sostenible de l'esdeveniment.

Els gots usats durant l'esdeveniment s'han rentat i guardat a Ecofestes a l'espera de la pròxima edició del Mercat Medieval de Vic. D'aquesta manera, per la pròxima edició s'utilitzaran els gots d'edicions anteriors, per tant, s'hauran de fabricar menys gots contribuint així també a la reducció de plàstics.

Aquesta edició s'ha pogut celebrar gràcies a l'esforç d'adaptació del format del Mercat Medieval a les mesures sanitàries del context de la pandèmia. Aquesta ha estat, la sisena edició que Ecofestes ha realitzat el servei de Gestió Integral dels gots del Mercat Medieval a l'aplicació del sistema de lloguer. D'aquesta manera, com més usos li donem al got, més sostenible serà el sistema.

Gràcies a tots i totes, per fer possible un Mercat Medieval sostenible malgrat les circumstàncies de la pandèmia!

Destacats!

  • Els gots compostables d'un sol ús: una solució ecològica?

    Els gots compostables d'un sol ús: una solució ecològica?

    Arran de les normatives europees i de les diverses legislacions estatals en matèria de residus plàstics, han sorgit amb força els envasos d'un sol biodegradables. Però aquestes alternatives són realment sostenibles? Es trenca amb la cultura d'un sol ús?
  • Participa al CONCURS

    Participa al CONCURS

    Clica a l'enllaç i participa en el concurs. Simple i ràpidament podràs guanyar dues estrades per la telecogresca i una cistella de productes ecòlogics perque puguis convidar els teus amics a dinar!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.