<< Tornar

Roses se suma al carro de la sostenibilitat!

09/08/2019

Roses aposta per la sostenibilitat a les seves festes i per això enguany ha confiat a Ecofestes la gestió del #gotreutilitzable en l’espai de barraques al Recinte Firal. Un equip permanent d’Ecofestes vetllarà pel bon funcionament del got i l’estoc calculat per abastir totes les festes és de 34.000 gots. Es distribuiran els gots a les barres els dies 12 i 13 d’agost i s’instal·larà el punt de retorn del got que romandrà fins al 18.

Hi haurà tres mides de gots (33cl, 50cl i 90cl) –amb disseny genèric i amb missatge ecològic– i es podran llogar a les barres. Després de reutilitzar el got durant l’esdeveniment, es podran retornar al punt Ecofestes. Els gots, bruts i nets, seran netejats a les instal·lacions Ecofestes sota la normativa d’higiene d’ús alimentari i emmagatzemats altre cop.

L’ús del got reutilitzable evita residus plàstics d’un sol ús i manté nets els recintes festius gràcies a la possibilitat de retorn i reutilització. El sistema de lloguer, sense despesa final pel públic, dota de valor el got, evitant el seu abandonament. D’aquesta manera, s’afavoreix el retorn del got i, per tant, la futura reutilització d’aquest en altres esdeveniments.

Bona i sostenible Festa Major!

Destacats!

  • Els gots reutilitzables tornen al Solazo Fest d'Almeria

    Els gots reutilitzables tornen al Solazo Fest d'Almeria

    Serà la segona edició amb què el festival comptarà amb els gots reutilitzables d'Ecofestes, en una clara aposta per la sostenibilitat que es mantindrà a les properes edicions. Com ja va fer a l'anterior edició, Solazo Fest ha tornat a optar per gots E50 Havana, un model de got de 50 cl molt versàtil per la seva amplada, que el fa ideal per a mojitos i combinats.
  • Reduïm els residus plàstics a les oficines!

    Reduïm els residus plàstics a les oficines!

    Aquests dies és la Setmana Europea de la Prevenció de Residus i toca plantejar-nos certes qüestions: Tenim en compte l'impacte mediambiental que provoquen els nostres residus? Prenem les mesures adequades per prevenir-los? Des d'Ecofestes volem compartir algunes propostes d'accions que contribueixen a la reducció de residus en l'àmbit empresarial, més concretament en les oficines.

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.