Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Roses se suma al carro de la sostenibilitat!

09/08/2019

Roses aposta per la sostenibilitat a les seves festes i per això enguany ha confiat a Ecofestes la gestió del #gotreutilitzable en l’espai de barraques al Recinte Firal. Un equip permanent d’Ecofestes vetllarà pel bon funcionament del got i l’estoc calculat per abastir totes les festes és de 34.000 gots. Es distribuiran els gots a les barres els dies 12 i 13 d’agost i s’instal·larà el punt de retorn del got que romandrà fins al 18.

Hi haurà tres mides de gots (33cl, 50cl i 90cl) –amb disseny genèric i amb missatge ecològic– i es podran llogar a les barres. Després de reutilitzar el got durant l’esdeveniment, es podran retornar al punt Ecofestes. Els gots, bruts i nets, seran netejats a les instal·lacions Ecofestes sota la normativa d’higiene d’ús alimentari i emmagatzemats altre cop.

L’ús del got reutilitzable evita residus plàstics d’un sol ús i manté nets els recintes festius gràcies a la possibilitat de retorn i reutilització. El sistema de lloguer, sense despesa final pel públic, dota de valor el got, evitant el seu abandonament. D’aquesta manera, s’afavoreix el retorn del got i, per tant, la futura reutilització d’aquest en altres esdeveniments.

Bona i sostenible Festa Major!

Destacats!

  • Per què és important el plàstic lliure de Bisfenol?

    Per què és important el plàstic lliure de Bisfenol?

    El BPA està present en molts envasos i productes alimentaris. Des del 2017 aquest element està inclòs en la llista de substàncies altament alarmants per ser un disruptor endocrí (avalat per diferents estudis científics), però malgrat això la seva prohibició és mitigada. Davant d’això, tenim opcions de consum per poder evitar aquest element tòxic? Podem identificar aquells productes que portin BPA?

  • Sabons i detergents ecològics

    Sabons i detergents ecològics

    El sabó, el xampú, el rentavaixella o el detergent que fem servir a casa, generalment són productes contaminants pel medi. Podem minimitzar el seu impacte fent ús dels sabons i detergents ecològics.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.