<< Tornar

Un casament especial i sostenible

07/04/2022

Les targetes de visita, el càtering, el lloc... Estàs buscant que el vostre dia especial sigui únic? Qui parla de casament parla de celebració, de cerimònia, d’amor. És un dia de compartir la felicitat de la unió dels nuvis amb les persones que estimem. Volem que cada element porti l'empremta de la nostra personalitat: gustos, aficions o temes comuns amb la parella.

Com represento la temàtica del nostre casament?


Viatgers aventurers, romàntics entusiastes o fanàtics dels videojocs? Cada parella de futurs nuvis és un món. A l'hora d'organitzar el casament, l'estil que voleu donar és un dels primers punts a aclarir. La diferencia la marcaràn la decoració i els petits detalls, com els gots de plàstic reutilitzables per a bodes!

Per què fer servir un got reutilitzable per al vostre casament?

Busques un accessori que et permeti expressar la felicitat de la teva unió? Els gots reutilitzables són per a tu. Els gots reutilitzables t'ofereixen un gran ventall de possibilitats. Gràcies a la impressió digital pots personalitzar-los com tu prefereixis: Un Disseny romàntic a tot color, una foto de la parella, una frase original, un text d'agraïment als convidats...

Des d'Ecofestes et donem totes les opcions de personalització per adaptar-nos a les teves necessitats. Tant si ja tens un disseny personal o tant si estàs buscant inspiració, ens adaptem a tu. Pots representar el teu disseny personal per al teu got, o si estàs buscant idees, pots consultar el nostre catàleg de dissenys genèrics. Els dissenys genèrics es poden adaptar amb els textos i imatges que necessitis.

El got reutilitzable, un regal útil i especial

Vols agrair als convidats la seva companyia d'una manera divertida i innovadora? Els gots reutilitzables són un petit detall per a les persones que t'acompanyin durant el teu casament. Pots incloure un acudit, una frase sentimental, o la data del casament perquè els teus convidats s'emportin un record a casa i puguin utilizar-lo per al seu dia a dia.

Una opció sostenible

Amb els gots reutilitzables reduïm la generació de residus durant l'esdeveniment, evitant els residus dels gots d'un sol ús. D'aquesta manera, reduïm la petjada ecològica i també cuidem l'entorn on se celebri el casament.

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.