Comprar gots per a festivals lloguer de gots de plàstic per a esdeveniments gots reutilitzables empresa externa
gots personalitzats per a concerts
rentat de gots festivals Caixa de gots per a festes capsa per a gots reciclables rentagots de plàstic Comprar gots per a festivals
opinions empreses de gots reciclables “Fan que la gestió dels gots sigui àgil, simple i el més ecològica possible!”

El Rentat

Un servei de rentat de plats i gots reutilitzables ràpid, àgil i eficaç

Disposem de sala de rentat de gots reutilitzables, amb instal•lacions i processos dissenyats complint la normativa d’higiene d'envasos d'ús alimentari.

Un cop rentem els gots, els retornem al client. També oferim l’opció d’emmagatzemar-los a les nostres instal·lacions fins al proper esdeveniment.

El servei s’adapta a tots els nostres models de gots reciclables i plats reutilitzables, des de l’ECO5 fins a l’ECO140.

Llegir més >>

H2GO

Esclareix el got. Estalvia recursos i diners

Amb l’H2GO podeu reutilitzar cada got durant l’esdeveniment.
La màquina permet esclarir el got a l’instant, amb la dosi exacta d’aigua, per eliminar-ne el residu i l’olor anterior.

El sistema H2GO millora la despesa global. Reduïm el nombre de gots necessaris: aproximadament els mateixos que el nombre d’assistents.

Llegir més >>
proveïdor de gots per a concerts

EasyBOX

Gestionar els gots bruts és més fàcil
amb l’EasyBOX!

Voleu agilitzar i millorar la gestió dels gots bruts? L’EasyBOX és la solució ideal! Permet guardar, ordenar i comptar els gots bruts de forma ràpida i eficaç. L’EasyBOX és una caixa de plàstic que no es malmet amb la humitat i que es pot netejar per reutilitzar-la.

El seu interior està dividit en fileres on hi cap una quantitat exacta de gots. Això facilita el recompte de gots retornats, un cop acabat l’esdeveniment.

Llegir més >> Comprar >>
rentagots de plàstic per a concerts

Rentagots

Rentar i reutilitzar gots al moment
és possible!

Us oferim el lloguer d’aparells de rentat de gots de plàstic reciclables. Fàcils de traslladar i d’instal·lar. Així podreu rentar gots al moment, en l'esdeveniment per tornar-los a utilitzar el mateix dia o el dia següent.

Amb el lloguer del Rentagots evitareu l’acumulació de gots bruts i reduireu la quantitat de gots necessaris. És molt aconsellable per a esdeveniments de més d’un dia.

Llegir més >>

Recuperació

Tanquem el cicle de vida del got!

La millor manera de tancar el cicle és reutilitzar tant com es pugui. No obstant això, us oferim l’opció de recomprar-vos els gots per recuperar-ne el material. Reciclem el plàstic i el convertim en nous productes, com ara en els nostres cendrers de butxaca.

gots reutilitzables recuperar

Emmagatzematge

No tens espai?
Nosaltres en tenim!

A les nostres instal·lacions disposem d’un magatzem òptim per guardar els gots fins que els necessiteu en propers esdeveniments.

proveïdor de gots per a festivals
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.