<< Tornar

Sabíeu que també tenim #platsreutilitzables !?

14/03/2018

Els plats reutilitzables són ideals per a àpats i esdeveniments populars. Són personalitzables i totalment reutilitzables. Es poden netejar i tornar a fer servir. Aquests plats ens permeten reduir els residus (evitant la vaixella d’un sol ús) i poder fer esdeveniments més sostenibles, amb el menor impacte ambiental.

Hi ha tres mides de plats segons els seus usos: plat pla, plat fons i plat de postres. També hi ha tres colors diferents: blau, groc i transparent. I com a novetat, ara també oferim el servei dels plats reutilitzables de lloguer. Una alternativa a la fabricació de plats propis en esdeveniments esporàdics, estalviant així la inversió i promocionant un model sostenible.

 

Els avantatges dels plats reutilitzables són molts. Els més importants:

 • Fàcil emmagatzematge: Són totalment apilables i per tant ocupen poc espai. Al ser de plàstic dur, són molt més lleugers que els de vidre, cosa que permet una còmoda mobilitat i sense perill de trencaments o ruptures.
 • Reutilitzables: Igual que els gots reutilitzables, es poden rentar a temperatures molt altes (fins a 100º) per així mantenir les condiciones higièniques necessàries per a la seva reutilització. De fet, la seva fabricació es realitza amb el Registre General Sanitari d’Empreses Alimentàries i Aliments (RGSEAA) i sota controls de qualitat implantats amb un sistema de qualitat intern d’Ecofestes.
 • Personalitzables: Es poden serigrafiar, personalitzant els plats amb un disseny.
 • Sostenibles: Ens ajuden a estalviar molts residus plàstics (plats d’un sol ús) i a mesura que augmenta la seva utilització, reduïm la petjada de carboni.

Destacats!

 • Les festes d'Alcoi, ara més sostenibles!

  Les festes d'Alcoi, ara més sostenibles!

  Alcoi aposta per la sostenibilitat a les seves festes i per això enguany ha confiat a Ecofestes la gestió integral del #gotreutilitzable durant les festes de Moros i Cristians que se celebren del 22 al 23 d'abril.
 • Per Festa Major, et facilitem la gestió del got reutilitzable

  Per Festa Major, et facilitem la gestió del got reutilitzable

  L'experiència i els bons resultats assolits han demostrat que la Gestió Integral és efectiva i una molt bona solució per a la reducció dels residus plàstics d'un sol ús i per a minimitzar els costos de gestió dels residus en esdeveniments i Festes Majors.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.