Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Torna la Festa Major de Rubí, una Festa sostenible

01/07/2022

Després d'una aturada de dos anys, la Festa Major de Rubí ha tornat aquesta setmana amb el seu format habitual. Com ja havia fet en anteriors edicions, l'Ajuntament de Rubí reprèn l'ús dels gots reutilitzables com a mesura per reduir els residus durant la celebració de les festes.

Aquest és la quarta edició que la Festa Major de Rubí confia la gestió dels gots a Ecofestes. Després de reutilitzar el got durant l'esdeveniment, es poden retornar als punts d'Ecofestes, situats a la carpa de l'Escardívol i a la carpa de la Plaça Salvador Allende. Els gots, bruts i nets, seran netejats a les instal·lacions d' Ecofestes sota la normativa d'higiene d'ús alimentari i emmagatzemats altre cop.

Durant les festes també es poden comprar portagots, la pinça TDC, que et permet portar el got penjat amb una cinta, i la Pinça Pe, una pinça elàstica que incorpora un mosquetó per penjar-la als pantalons o a la motxilla, i que faciliten l'ús del got durant la Festa Major.

L'ús del got reutilitzable evita residus plàstics d'un sol ús i manté nets els recintes festius gràcies a la possibilitat de retorn i reutilització. El sistema de lloguer, sense despesa final pel públic, dota de valor el got, evitant el seu abandonament. D'aquesta manera, s'afavoreix el retorn del got i, per tant, la futura reutilització d'aquest en altres esdeveniments.

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.