Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Un sol got per a tres diferents festivals!

28/08/2023


OCRE és una organització on donen suport i desenvolupen projectes artístics, en entorns rurals, amb una política sostenible, igualitària i ecològica.

D'ells creixen projecte com el Bosque Sonoro, Brizna i Doña Festival.

Cadascú que la seva essència única i en diferents localitats, però formats sota els mateixos conceptes de donar vida a entorns rurals, amb valors socials, de manera sostenible i respectuosa amb el seu entorn. Portant ocupació, lleure i cultura a zones més petites del nostre territori durant tot l'estiu.

El Bosque Sonoro planta un arbre per cada entrada venuda, El Brizna aposta per les arts com a principal factor diferencial i el Doña Festival crea un gran pícnic festival per a tota la família.
El seu factor comú, a banda de l'organització OCRE, és l'ús del mateix got reutilitzable, ja que aquest any s'ha creat un got únic per als tres esdeveniments a Mozota, Ayerbe i Almunia de Doña Godina respectivament. D'aquesta manera es minimitza la petjada ambiental.

Esperem que més i més entitats se sumin a aquestes iniciatives i prosperin festivals plens de música, alegria i consciència pel nostre planeta.
Foto. @javierrosalivephoto

Destacats!

  • Aquest estiu... reutilitza amb el #GotSolidari!

    Aquest estiu... reutilitza amb el #GotSolidari!

    Ecofestes engega la campanya «Ajuda’ns per poder ajudar: Got solidari amb els Bancs dels Aliments» 

  • Les piles, mai al contenidor de rebuig!!

    Les piles, mai al contenidor de rebuig!!

    Les piles són residus perillosos i mai s'han d'abocar als contenidors de rebuig sinó als llocs específicament controlats per al seu dipòsit. Malgrat que el procés de reciclatge de les piles és bastant complex, el 75% dels components de les piles i les bateries són reutilitzables.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.