Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Allarguem el cicle de vida: art amb gots reutilitzables

18/05/2015

Ecofestes hem estat presents a l'edició 2015 de la festa Girona Temps de Flors. Ho hem fet en col·laboració amb l'estudi d'arquitectes Nus, que han creat una esfera gegant feta amb gots reutiltizables.

Amb més de 2.500 gots d'Ecofestes, l'estudi Nus ha desenvolupat una estructura de malla metàl·lica que ha permès combinar els colors dels gots per transformar-los en flors. Dins de l'esfera, una flor blanca es tenyia dels colors de la llum que travessava els gots reutilitzables.

L'esfera s'ha instal·lat a la Torre del Llamp, del Jardí dels Alemanys i ha estat durant dos caps de setmanes a la capital gironina. Amb aquesta acció, hem allargat la vida dels gots, que ara es portaran a triturar per fer-ne grana i reciclar el plàstic per fabricar altres tipus de productes.

Mireu el resultat en aquest vídeo:

Destacats!

  • Vic ens ha fet vibrar!

    Vic ens ha fet vibrar!

    Ecofestes, celebra la correcta implantació del sistema de gots reutilitzables a Vic en el transcurs del Mercat de Música Viva de Vic.
  • Breus apunts sobre el decreixement

    Breus apunts sobre el decreixement

    L’eficàcia econòmica, i el tipus de desenvolupament que genera, serveix per resoldre els problemes ambientals? L’actual model socioeconòmic sobrepassa els límits del planeta? Aconseguirem més felicitat com més hores treballem, més diners guanyem i més béns consumim? Un article que ens aproxima, de forma molt generalista, a les teories del decreixement.

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.