<< Tornar

Allarguem el cicle de vida: art amb gots reutilitzables

18/05/2015

Ecofestes hem estat presents a l'edició 2015 de la festa Girona Temps de Flors. Ho hem fet en col·laboració amb l'estudi d'arquitectes Nus, que han creat una esfera gegant feta amb gots reutiltizables.

Amb més de 2.500 gots d'Ecofestes, l'estudi Nus ha desenvolupat una estructura de malla metàl·lica que ha permès combinar els colors dels gots per transformar-los en flors. Dins de l'esfera, una flor blanca es tenyia dels colors de la llum que travessava els gots reutilitzables.

L'esfera s'ha instal·lat a la Torre del Llamp, del Jardí dels Alemanys i ha estat durant dos caps de setmanes a la capital gironina. Amb aquesta acció, hem allargat la vida dels gots, que ara es portaran a triturar per fer-ne grana i reciclar el plàstic per fabricar altres tipus de productes.

Mireu el resultat en aquest vídeo:

Destacats!

 • Clip-Cup® una petita eina que facilita la reutilització

  Clip-Cup® una petita eina que facilita la reutilització

  Amb Clip-Cup® ja no serà necessari tenir el vuit sempre entre les mans
 • Per què és important el plàstic lliure de Bisfenol?

  Per què és important el plàstic lliure de Bisfenol?

  El BPA està present en molts envasos i productes alimentaris. Des del 2017 aquest element està inclòs en la llista de substàncies altament alarmants per ser un disruptor endocrí (avalat per diferents estudis científics), però malgrat això la seva prohibició és mitigada. Davant d’això, tenim opcions de consum per poder evitar aquest element tòxic? Podem identificar aquells productes que portin BPA?

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.