Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Allarguem el cicle de vida: art amb gots reutilitzables

18/05/2015

Ecofestes hem estat presents a l'edició 2015 de la festa Girona Temps de Flors. Ho hem fet en col·laboració amb l'estudi d'arquitectes Nus, que han creat una esfera gegant feta amb gots reutiltizables.

Amb més de 2.500 gots d'Ecofestes, l'estudi Nus ha desenvolupat una estructura de malla metàl·lica que ha permès combinar els colors dels gots per transformar-los en flors. Dins de l'esfera, una flor blanca es tenyia dels colors de la llum que travessava els gots reutilitzables.

L'esfera s'ha instal·lat a la Torre del Llamp, del Jardí dels Alemanys i ha estat durant dos caps de setmanes a la capital gironina. Amb aquesta acció, hem allargat la vida dels gots, que ara es portaran a triturar per fer-ne grana i reciclar el plàstic per fabricar altres tipus de productes.

Mireu el resultat en aquest vídeo:

Destacats!

  • Per Festa Major, et facilitem la gestió del got reutilitzable

    Per Festa Major, et facilitem la gestió del got reutilitzable

    L'experiència i els bons resultats assolits han demostrat que la Gestió Integral és efectiva i una molt bona solució per a la reducció dels residus plàstics d'un sol ús i per a minimitzar els costos de gestió dels residus en esdeveniments i Festes Majors.
  • Aquesta primavera, utilitza la carmanyola!

    Aquesta primavera, utilitza la carmanyola!

    I ara que comença el bon temps i augmenten les ganes d'estar al carrer, al parc, a la platja o a la muntanya, us recordem utilitzar envasos reutilitzables per als vostres àpats. Les carmanyoles són l'opció més sostenible.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.