Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Després de quatre anys, ha tornat el Festival de Música de Chianciano Terme.

26/08/2023

Després de quatre anys, ha tornat el Festival de Música de Chianciano Terme.

L'esdeveniment d'estiu més important a la ciutat balneari des de principis dels anys 2000 fins avui, va tornar per fi del 18 al 20 d'agost aquest 2023

El festival gastronòmic i enomusical s'havia vist interromput el 2020 amb la promulgació de la pandèmia de Covid-19 i tot just l'any passat havia assumit l'aparició del Pop-Up Fest, un reduït esdeveniment spin-off sobre el qual establir les bases per crear una mica més gran.

L'estiu #SPA21ALE del Festival de Música ha tingut com a pedra angular els concerts del raper Mondo Marcio i Giuliano Palma, el “Rei” de la música italiana. Realitzat gràcies a la col·laboració del Comitè Chiancianese E20 amb el Municipi i amb la revista d'estiu "Chianciano Terme Da Vivere".

La base que va sustentar els tres dies de concert han estat els 200 voluntaris de l'associació organitzadora , que han prestat les seves forces per alegrar el paladar dels convidats gràcies a la deliciosa cuina km 0 del restaurant ia les begudes futuristes del bar, en una resplendor de sabors que sempre ha distingit l'esdeveniment de Chianciano.

Les avingudes del Parc Fucoli a Chianciano Terme convertit en un autèntic mercat d'artesania a l'aire lliure, on artesans de tot Itàlia i altres llocs han acudit al Festival per presentar les seves darreres creacions, per acabar de completar l'experiència.

 

Com a esdeveniment de caràcter ecològic, amb una gastronomia de km0 i productes artesanals, han optat per incorporar gots reutilitzables d'Ecofestes, per marcar aquesta tornada al panorama estiuenc.

???? @jack_bai_ph @saracencetti_foto , #SPA21ALE@marco_mazzolai_ph

Destacats!

  • Dia Mundial dels Oceans

    Dia Mundial dels Oceans

    Avui és 8 de juny, Dia Mundial dels Oceans, un dia que ens ajuda no només en apreciar els nostres oceans però també aprendre a cuidar d'ells i educar-nos sobre el seu estat actual a causa de la contaminació.
  • La pinça PE fa 15 anys! Estem d'aniversari!

    La pinça PE fa 15 anys! Estem d'aniversari!

    La pinça PE és la peça de subjecció del got que facilita la reutilització
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.