Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Ecofestes ens sumem a l'acció Let's Clean Up Europe 2021!

03/05/2021
Let's Clean Up Europe es tracta d'una acció comuna a tot Europa emmarcada en la campanya EWWR (La Setmana Europea de la Prevenció de Residus), impulsada per les autoritats públiques locals i regionals, aplega totes les actuacions d'altres actors (ciutadans, escoles, empreses, ONG, associacions). L'acció persegueix l'objectiu de conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

La campanya d'enguany, es realitzarà del 7 al 9 de maig de 2021. Ecofestes realitzarem una acció de neteja de la llera de la Riera de Guardiola, espai natural proper a la nostra localització, on recollirem els residus abocats a l'entorn.

Per a més informació sobre el Let's Clean Up Europe pots consultar la web: http://residus.gencat.cat/ca/ambits_dactuacio/prevencio/setmana_europea/lets_clean_up_europe/

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.