<< Tornar

Ecofestes ens sumem a l'acció Let's Clean Up Europe 2021!

03/05/2021
Let's Clean Up Europe es tracta d'una acció comuna a tot Europa emmarcada en la campanya EWWR (La Setmana Europea de la Prevenció de Residus), impulsada per les autoritats públiques locals i regionals, aplega totes les actuacions d'altres actors (ciutadans, escoles, empreses, ONG, associacions). L'acció persegueix l'objectiu de conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

La campanya d'enguany, es realitzarà del 7 al 9 de maig de 2021. Ecofestes realitzarem una acció de neteja de la llera de la Riera de Guardiola, espai natural proper a la nostra localització, on recollirem els residus abocats a l'entorn.

Per a més informació sobre el Let's Clean Up Europe pots consultar la web: http://residus.gencat.cat/ca/ambits_dactuacio/prevencio/setmana_europea/lets_clean_up_europe/

Destacats!

  • L'Orgull de Madrid, un orgull solidari i sostenible

    L'Orgull de Madrid, un orgull solidari i sostenible

    L'orgull més gran d'Europa compta amb una col·lecció de 10 gots a tot color amb les diferents banderes del col·lectiu LGTBIQ+
  • Els gots d'Ecofestes, presents a la festa Major de Lleida

    Els gots d'Ecofestes, presents a la festa Major de Lleida


    Durant la Festa major, s'utilitzaran els gots reutilitzables, que es trobaran repartits a les diferents barres i espais de la celebració. Amb el sistema del got reutilitzable, es redueix la generació de plàstics i gran part dels residus que acaben al carrer, per tant, reduïm la nostra petjada ecològica i els costos de la gestió de residus.

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.