Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Ecofestes ens sumem a l'acció Let's Clean Up Europe 2021!

03/05/2021
Let's Clean Up Europe es tracta d'una acció comuna a tot Europa emmarcada en la campanya EWWR (La Setmana Europea de la Prevenció de Residus), impulsada per les autoritats públiques locals i regionals, aplega totes les actuacions d'altres actors (ciutadans, escoles, empreses, ONG, associacions). L'acció persegueix l'objectiu de conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

La campanya d'enguany, es realitzarà del 7 al 9 de maig de 2021. Ecofestes realitzarem una acció de neteja de la llera de la Riera de Guardiola, espai natural proper a la nostra localització, on recollirem els residus abocats a l'entorn.

Per a més informació sobre el Let's Clean Up Europe pots consultar la web: http://residus.gencat.cat/ca/ambits_dactuacio/prevencio/setmana_europea/lets_clean_up_europe/

Destacats!

  • Kilometroak 2012

    Kilometroak 2012

    Les Ikastoles sempre han tingut una sensibilitat especial cap el medi ambient. Una mostra d'això és el Kilometroak, de des de l'any 2006 que utilitzen els gots reutilitzables d'Ecofestes.
  • La Festa Major de Gràcia, un model sostenible

    La Festa Major de Gràcia, un model sostenible

    L'ús del got reutilitzable, ha produït un estalvi aproximat de 7.232 kg residus plàstics entre les edicions de 2017 2018 i 2019
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.