Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Tornem a estar nominats als Iberian Festival Awards!

03/01/2020

Iberian Festival Awards és una iniciativa que busca promoure el reconeixement a la innovació i la gestió en l'àmbit dels festivals de música de la península Ibèrica. Aquest projecte també té com a objectiu millorar les relacions entre els festivals d'Espanya i Portugal per a innovar, optimitzar i créixer conjuntament.Els premis es classifiquen en 23 categories englobades dins de l'àmbit de la gestió i la promoció de festivals. Nosaltres hem estat nominats en la categoria de millors proveïdors de serveis per a festivals, per la nostra varietat d'oferta de serveis relacionats amb l'ús de gots reutilitzables i també en la categoria de millor empresa d'innovació tecnològica aplicada en festivals per la nostra obstinació a fer més sostenibles i eficients els sistemes de gestió dels envasos reutilitzables. En aquest sentit, des de Ecofestes apostem pel sistema de lloguer dels gots reutilitzables com la forma més ecològica i sostenible de gestionar-los.

L'ús del got reutilitzable en festivals s'ha estès en els últims anys pels avantatges que suposa, però encara són pocs els que utilitzen el sistema de lloguer/retorn. El fet de substituir els gots d'un sol ús per a gots reutilitzables contribueix a la reducció dels residus plàstics i a la minimització de despeses de neteja, a més de reduir l'impacte ambiental que comporten promovent un model de festivals sostenibles i respectuosos amb el medi ambient. També, els gots personalitzats compleixen la funció de suport gràfic i publicitari per als festivals.

Els premis es lliuraran el pròxim 14 de març en la Gala Final, en el marc de la novena edició del Fòrum Internacional de Festivals de Música Talkfest 2020, organitzat per APORFEST- Associació Portuguesa de Festivals de Música, que se celebrarà a Lisboa.

Els guanyadors es decidiran mitjançant el vot públic i un jurat especialitzat.

Més informació: https://www.talkfest.eu/ifa

Destacats!

  • Un dels residus més contaminants: les burilles del cigarret

    Un dels residus més contaminants: les burilles del cigarret

    Cada any es llencen 4,5 bilions de burilles i la majoria d’aquetes acaben al fons marí. Dins l’àmbit domèstic i del nostre quotidià, aquest residu és un dels més tòxics i més contaminants que podem generar, el qual encara no té cap forma efectiva de tractament.

  • Festival Surf Music & Friends

    Festival Surf Music & Friends

    Torna el Festival Surf Music & Friends després de 2 anys a València el 9, 10, 11 i 12 de juny, el segon any que opten per una alternativa sostenible amb els nostres gots reutilitzables personalitzats, cuidant així del medi ambient evitant contaminar-lo amb plàstics d'un sol ús.
pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.