Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Ecofestes nominada als Iberian Festival Awards com a millors proveïdors per a festivals

14/12/2018
Ecofestes ha estat nominada als Iberian Festival Awards, una iniciativa que busca promoure el reconeixement de la innovació i la gestió en l'àmbit dels festivals de música de la península Ibèrica. Aquest projecte també té com a objectiu millorar les relacions entre els festivals d'Espanya i Portugal per innovar, optimitzar i créixer conjuntament.

Els premis es classifiquen en 23 categories englobades dins de l'àmbit de la gestió i la promoció de festivals. Nosaltres hem estat nominats en la categoria de millors proveïdors de serveis per a festivals, per la nostra varietat d'oferta de serveis relacionats amb l'ús de gots: la venda de gots personalitzats, el lloguer de vasos i la gestió.


L'ús del got reutilitzable en festivals s'ha estès en els darrers anys pels avantatges que suposa. El fet de substituir els gots d'un sol ús per a gots reutilitzables contribueix a la reducció dels residus plàstics i a la minimització de despeses de neteja, a més de reduir l'impacte ambiental que comporten promovent un model de festivals sostenibles i respectuosos amb el medi ambient. També, els gots personalitzats compleixen la funció de suport gràfic i publicitari per als festivals.

Els premis s'entregaran el vinent 13 de març al Teatre Afundación, en el marc de la vuitena edició del Fòrum Internacional de Festivals de Música Talkfest 2019 que es celebrerà a Vigo. Els guanyadors es decidiran mitjançant el vot públic i un jurat especialitzat.

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.