Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Festival Surf Music & Friends

09/06/2022

Torna el Festival Surf Music & Friends després de 2 anys sense celebrar-se, aquesta edició dona lloc a València, a La Marina, els dies 9, 10, 11 i 12 de juny, la primera vegada que se celebra a les ribes del Mediterrani, i el segon any que opten per una alternativa sostenible amb els nostres gots reutilitzables personalitzats, cuidant així del medi ambient evitant contaminar-lo amb plàstics d'un sol ús.

Se celebraran aquests quatre dies junt amb alguns dels millors surfistes del món, un festival replet de diverses activitats gratuïtes com ara concursos de surf, masterclasses de surf, concerts de diferents artistes, screening de pel·lícules i documentals inspiradors del surf junt amb els seus propis filmmakers, a més de l'Aula del Mar, una plataforma que portarà a terme tallers de reciclatge, exposicions sobre els oceans, la cultura del surf, la dona al surf, entre d'altres.

Gràcies a FSM&F es previndrà crear residus de plàstic en el festival, ja que evitaran l'ús d'un mínim de 10.000 gots d'un sol ús, substituint-los per 10.000 gots e40 sostenibles.

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.