<< Tornar

L'Agència de Residus de Catalunya reconeix la contribució d'Ecofestes en la sensibilització per la prevenció de residus

19/02/2021
Des d'Ecofestes estem molt agraïts pel reconeixement rebut per part de l'Agència  de Residus de Catalunya amb motiu de la nostra participació en les accions de la Setmana Europea de Prevenció de Residus 2020, una setmana dedicada a la sensibilització sobre la prevenció de residus.

En el marc d'aquesta setmana, diversos actors donen a conèixer les seves tasques en la reducció de residus mitjançant exemples concrets. Ecofestes vam participar-hi a través d'una ponència on expliquem el funcionament del got reutilitzable, les diferents opcions que oferim als clients en funció de les seves necessitats i la importància de l'ús del got reutilitzable en la reducció dels plàstics d'un sol ús.

Nosaltres seguim treballant en la nostra tasca de fomentar la reutilització i la reducció de residus amb l'objectiu de minimitzar la nostra petjada ecològica, complint amb tots els principis ecològics: reduir, reutilitzar i quan no hi hagi més usos possibles, reciclar, ja que els gots reutilitzables són 100% reciclables.

Destacats!

  • Carnavals #Sostenibles 2018

    Carnavals #Sostenibles 2018

    Consolidant la reducció de residus a les festes de carnestoltes amb els gots reutilitzables.
  • Els #gotsecofestes arriben als estadis de futbol

    Els #gotsecofestes arriben als estadis de futbol

    Aquest cap de setmana a l'estadi de "La Cerámica" s'estrenen amb #gotsecofestes i la seva #gestióintegral amb l'objectiu d'eliminar el residu generat per al got d'un sol ús. A partir del pròxim partit, diumenge entre el Villareal CF i el Llevant UD, totes les begudes a l'estadi se serviran amb #gots reutilitzables.

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.