<< Tornar

Reivindicació, celebració i sostenibilitat al Pride de Barcelona

28/06/2022
Aquest cap de setmana Barcelona s'ha omplert de colors i reivindicació en motiu Dia Internacional de la de l'Alliberament LGBTIQ. Més de 90.000 persones han participat en la desfilada del Pride de Barcelona, que aquesta edició es dedica a la visibilitat lèsbica, amb el lema "Lesbianes visibles i Poderoses".

El Pride de Barcelona ha comptat amb diverses actuacions i parlaments, durant els dies 24 i 25 de juny, a l'avinguda Maria Cristina. A la zona de concerts, l'organització del Pride ha disposat 35.000 gots de plàstic reutilitzables d'Ecofestes, utilitzant el sistema de lloguer del got, contribuint d'aquesta forma d'evitar plàstics d'un sol ús durant els actes.

En anteriors edicions, l Pride de Barcelona ja havia fet servir els vasos reutilitzables de 40 cl, cada any personalitzats amb el cartell de l'edició, que han contribuït a reduir la petjada ecològica de la celebració de l'orgull.

Destacats!

  • Allarguem el cicle de vida: art amb gots reutilitzables

    Allarguem el cicle de vida: art amb gots reutilitzables

    Ecofestes hem estat presents a l'edició 2015 de la festa Girona Temps de Flors. Ho hem fet en col·laboració amb l'estudi d'arquitectes Nus, que han creat una esfera gegant feta amb gots reutiltizables.
  • La Feria de Abril de Catalunya, per segon any amb got reutilitzable

    La Feria de Abril de Catalunya, per segon any amb got reutilitzable

    L'ús del got reutilitzable redueix considerablement els residus plàstics que podria generar un esdeveniment d'aquestes dimensions: representa un estalvi aproximat d'uns 5.000 kg de plàstics, si comptem l'assistència d'edicions anteriors amb tan sols una consumició per assistent.

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.