Utilizamos cookies propias y de terceros Més informació Acceptar
<< Tornar

Reivindicació, celebració i sostenibilitat al Pride de Barcelona

28/06/2022
Aquest cap de setmana Barcelona s'ha omplert de colors i reivindicació en motiu Dia Internacional de la de l'Alliberament LGBTIQ. Més de 90.000 persones han participat en la desfilada del Pride de Barcelona, que aquesta edició es dedica a la visibilitat lèsbica, amb el lema "Lesbianes visibles i Poderoses".

El Pride de Barcelona ha comptat amb diverses actuacions i parlaments, durant els dies 24 i 25 de juny, a l'avinguda Maria Cristina. A la zona de concerts, l'organització del Pride ha disposat 35.000 gots de plàstic reutilitzables d'Ecofestes, utilitzant el sistema de lloguer del got, contribuint d'aquesta forma d'evitar plàstics d'un sol ús durant els actes.

En anteriors edicions, l Pride de Barcelona ja havia fet servir els vasos reutilitzables de 40 cl, cada any personalitzats amb el cartell de l'edició, que han contribuït a reduir la petjada ecològica de la celebració de l'orgull.

Destacats!

pressupost de gots per a esdeveniments
Us podem assessorar per calcular quantitat de gots que necessiteu i quins models s’adapten millor al vostre esdeveniment.